Traži

Poseban brod uplovio je u poslovnu zonu Dubrovnika

Poseban brod uplovio je u poslovnu zonu Dubrovnika

Restaurant & Bar Mezzanave


Fotografija: PR

Restaurant & Bar Mezzanave ima misiju, svojim izgledom i ponudom, dati novu i zabavniju dimenziju poslovnom dijelu grada

Jedan od najljepših gradova na obali Jadranskog mora zasigurno je Dubrovnik, a stara jezgra poznato je okupljalište stranih i domaćih turista. Tijekom ljetnih mjeseci u gradsku luku uplovi mnogo luksuznih brodova, kruzera i jahti. No, jedan poseban brod uplovio je u poslovnu zonu grada i ondje otvorio svoja vrata svima koji su željni ukusne hrane i uživanja u ugodnom ambijentu. 

Restaurant & Bar Mezzanave ima misiju, svojim izgledom i ponudom, dati novu i zabavniju dimenziju poslovnom dijelu grada. Ovoga puta u Gružu, u novoizgrađenoj zgradi Atlantske plovidbe restoran Mezzanave već je postao popularno mjesto i za domaće goste, kao i za turiste.


Restoran se prostire cijelim prizemljem zgrade. Na samom ulazu u velik prostor, primjećuje se povezanost ambijenta s aluzijom na brodove i more. Sivi zidovi, koji predstavljaju boju broda, ukrašeni su fotografijama starih i novih brodova Atlantske plovidbe i ljudi koji su na njima plovili.


Dugačka zidna klupa u boji zelene jabuke dominira cijelim unutrašnjim prostorom, sugerirajući kako se ondje možete udobno smjestiti i uživati u ukusnoj hrani. Vanjski i unutarnji prostor ispunjen je mnogobrojnim stolicama i stolovima. Smeđi namještaj s posebnim detaljima i ukrasima daju toplinu prostoru. Zidovi su ukrašeni crtežima mapi svijeta i tlocrtima brodova i protežu se cijelim prostorom. Modri tonovi raznih predmeta, okvira, lustera te skulptura ambijentu daju pravi mediteranski ugođaj. Kao kontrast ovoj atmosferi tu su crveni stolovi i stolice koji čine terasu. Moderan i oštar dizajn stolova i stolica, koje su u ljetnim mjesecima okupane suncem, poziva na dugo ispijanje kave ili pak poslovni ručak u posebnoj atmosferi.


Svaki gost spreman je u ovom prekrasnom ambijentu zaploviti u nepoznato te na tom putovanju okusiti i dobru hranu. Posada ovog divnog broda u ponudi nudi dva jelovnika. Jedan je uobičajen: pizze, lazanje, meso s roštilja, a drugi je klasični jelovnik koji nudi topla i hladna predjela, glavna jela, juhe, salate, mesna i riblja jela te deserte. Ovo je novo mjesto koje će privući pažnju mnogih te pozornost sa Straduna preusmjeriti i na druge prekrasne dijelove Dubrovnika koje vrijedi istražiti.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor