Search

Preporuka za današnji ručak koji ne morate pripremati sami

Preporuka za današnji ručak koji ne morate pripremati sami

RougeMarin ima novi meni za listopad


Image: Jay Wennington,
PR

Vikend je idealan da se počastite konkretnim i kvalitetnim ručkom, a omiljeni zagrebački RougeMarin je sjajno mjesto za to jer ima novi ukusan meni koji će vam se dopasti

Jedna od omiljenih zagrebačkih gastro destinacija nezaobilazan je RougeMarin. Mjesto je to na kojem se vrhunska hrana kombinira s besprijekornom prezentacijama koja rezultira unikatnim doživljajem. Na njihove okuse smo već odavno svi navikli, i stalno im se nekako vraćamo. Razlog tome jest i njihova učestala promjena i nadopuna jelovnika s konkretnim zalogajima koje teško da itko može zaobići. Ovoga puta jesenski jelovnik za mjesec listopad "podebljan" je novitetima kao što su risotto s komadićima bifteka, svinjska rebrica koja su glazirana tamnom pivom, tu je i janjeća rolada punjena talijanskim speckom na raguu, kao i nezaobilazni wok s black tiger kozicama u malo drugačijoj izvedbi. Obožavatelji ribljih jela neće ostati ravnodušni na panirani bakalar u panko mrvicama sa sotiranim pak choiom i aioli-limun umakom. I za kraj, svakako ostavite mjesta i nagradite se s jednom od njihovih desertnih klasika koji su već postali RougeMarinov statement. Dobar tek!

Risotto s komadićima bifteka, bukovačama, mascarpone kremom i prahom od vrganja

Panirani bakalar u panko mrvicama sa sotiranim pak choiom i aioli-limun umakomSvinjska rebrica glazirana tamnom pivom na pireu od bundeve sa salaticom od kukuruza, tomatillosa i pečene paprikeWok s black tiger kozicama, stir-fry povrćem (brokula, shiitake, ljubičasti luk, miks klica) i udon rezancimaJanjeća rolada punjena talijanskim speckom na raguu od smeđe leće s karameliziranim ljubičastim lukom, janjećim jusom i miksom klica

Related articles

Buro 24/7 Selection

više