Search

Prijedlog za ukusan brzi zalogaj u centru Zagreba

Prijedlog za ukusan brzi zalogaj u centru Zagreba

Lari & Penati imaju jako fine sendviče

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Babi

Vjerojatno ste još u žurbi obavljanja posljednjih priprema za veliki ručak ili pak kupovanja posljednjih poklona, a dok jurcate po gradu svratite do bistroa Lari & Penati jer imaju jako fine sendviče i nahranit će vas na brzinu...

Uz svoju standardno dobru ponudu hrane, jedna od omiljenih zagrebačkih gastro lokacija može se pohvaliti i novom terasom. A dok jurcate po gradu, što se s obzirom na količinu prometa u centru može primijetiti da čine mnogi, svratite na brzi zalogaj u bistro Lari & Penati. U ponudi su sendvič "Rueben" od govedine marinirane dva tjedna, a potom kuhane, ementaler, brzo ukiseljeno zelje, senf te kiseli krastavci i sve to skupa u zrnatom pecivu.

Prijedlog za ukusan brzi zalogaj u centru Zagreba (фото 1)

Drugi je klasik "B(acon)L(ettuce)T(omato)" koji čine grilani špek, zelena salata, rajčica i majoneza u bijeloj šlapici. Sva peciva domaći su bezglutenski proizvod brenda Žitoproizvod iz Karlovca s kojim Lari & Penati već dugo surađuju, koristeći njihova zdrava peciva u svojoj kuhinji.

Prijedlog za ukusan brzi zalogaj u centru Zagreba (фото 2)

Tim povodom osvanuo je i poseban božićni izlog. Za cijeli projekt zaslužan je Mario Scherr, direktor Žitoproizvoda, a kreativno rješenje potpisuje agencija Kuharić Matoš. Ideja je bila napraviti tipografsko rješenje koristeći tijesto/kruh kao medij. Napravljena je metalna konstrukcija za slova oko koje su pekarice isplele tijesto u tradicionalnom ruhu i na taj je način nastala božićna čestitka koja će vas uz fini sendvič razveseliti. Ovo je ujedno i promocija njihovog novog brenda "Karla" koji uskoro izlazi na tržište.

Prijedlog za ukusan brzi zalogaj u centru Zagreba (фото 3)

Prijedlog za ukusan brzi zalogaj u centru Zagreba (фото 4)

Prijedlog za ukusan brzi zalogaj u centru Zagreba (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više