Traži

Privatni londonski klub Library otvoren za sve

Privatni londonski klub Library otvoren za sve

Ali samo u café baru Dub Plates Kitchen


Fotografija: buro247.ru

U prostoru privatnog londonskog kluba Library do 12. rujna bit će otvoren restoran i bistro Dub Plates Kitchen u kojem će ulaz biti dozvoljen svim zainteresiranima

Ekskluzivan klub Library smjestio se u sam centar Londona, u četvrt Covent Garden, a poseban je po tome što je ulaz dopušten samo članovima kluba, dok javnost nema pristup. Upravo ta njegova ekskluzivnost privlači pozornost Londonaca i ostalih znatiželjnika, jer svi dobro znamo da je zabranjeno voće najslađe voće. Library je otvoren prošlog proljeća i dosad je nekoliko puta ugostio neobične tajnovite večere. Osim večera, Library djeluje i kao knjižnica (odatle mu i ime), ima i bar, u njemu se nalazi u pet soba koje se mogu unajmiti na jednu ili više noći, ima i terasu, sve moguće udobnosti koje nudi prosječni beauty centar, i, što je najvažnije, okuplja vrlo zanimljivo društvo. 

Do 12. rujna u Library će moći zaviriti svi zainteresirani i to zahvaljujući restoranu Dub Plates Kitchen koja se ponosi svojom kombinacijom karipske i londonske gastronomije. Pileća krilca s lobodom, marinirana 48 sati, zatim indijsko korjenasto povrće u ribljoj juhi, alkoholni koktel od kokosovog mlijeka i brojni drugi egzotični specijaliteti, a na meniju ćete pronaći i razne koktele na bazi ruma. Također, nisu zaboravili na tradiciju popodnevnog ispijanja čaja, ipak, osoblje restorana unijelo je dašak originalnosti u ovaj poznati engleski običaj pa se u ponudi nalaze okusi papaje, guave i marakuje, tipičnog karipskog voća.

Privatni londonski klub Library otvoren za sve (фото 1)

Privatni londonski klub Library otvoren za sve (фото 2)

Privatni londonski klub Library otvoren za sve (фото 3)

Privatni londonski klub Library otvoren za sve (фото 4)

Privatni londonski klub Library otvoren za sve (фото 5)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više