Traži

Prvi beogradski 'diner' koji uskoro stiže u Zagreb

Prvi beogradski 'diner' koji uskoro stiže u Zagreb

Intergalactic Diner


Fotografija: Intergalactic Diner

Poznati beogradski 'diner' uskoro se u srpskoj prijestolnici otvara na novoj lokaciji, a u ožujku 2015. dolazi u Zagrebu, u Savsku ulicu

Intergalactic Diner već je dobro poznata gastro adresa u Beogradu. Osmišljen po uzoru na američke 'dinere' u stilu 60-ih godina ovaj koncept uređen je do samih detalja u tom stilu. Kako njegov vlasnik Boban Vuković kaže: "Za inspiraciju je poslužilo najsretnije i najoptimističnije vrijeme u suvremenoj povijesti planete - šezdesete godine dvadesetetog stoljeća kada je čovječanstvo krenulo prema zvijezdama." Uz namještaj i pločice u stilu tog zabavnog doba, prostor je uređen i veselim ilustracijama po uzoru na istu temu koje potpisuje poznati ilustrator Steve Thomas.

Intergalactic

Jelovnik Intergalactic Dinera donosi sve od hamburgera, hot doga, pilećih krilca, onion ringsa, salata, spring rollsa, buritto rolica, pomfrita, sladoleda, shakeova, palačinki i smoothieja, a svi dolaze pod zabavnim imenima kao primjerice Chicken Invaders, Saturn Rings, Space Madness, Comet Dog, Enterprise i slično. Ovo je zasigurno jedno od onih mjesta na kojima naprosto trebate promisliti što ćete odabrati jer je ponuda uistinu raznovrsna, u skladu s poznatim američkim specijalitetima. Čak je i njihov slogan u skladu s menijem te naglaskom na najkvalitetnije sastojke za spremanje jela: ''If you can find better diner, eat there''.

Intergalactic

Zanimljiv detalj Intergalactic Dinera je taj kako se na svakom stolu nalazi jukebox, a novčići koje ubacite za izbor omiljene pjesme, odlazi u dobrotvorne svrhe. Ovaj popularan diner nalazi se u Beogradu već na dvije lokacije, a uskoro se otvara i treća (čije vam fotografije donosimo ovdje) koja je još u tajnosti. Dobra vijest je ta kako prvi beogradski 'diner' krajem ožujka 2015. otvara svoj restoran u Zagrebu, točnije u Savskoj ulici!

Intergalactic

Intergalactic

Intergalactic

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više