Search

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana

Poznati okusi regije


Image: facebook manufaktura

Iz bogate beogradske gastronomske scene izdvojili smo Manufakturu koja nas je oduševila sa svojim pristupom prema izboru i pripremi jela

Šarmantni restoran u Beogradu na adresi Kralja Petra 13-15 mjesto je koje skuplja pažljivo odabrane okuse koje možete podijeliti s nekim, ali i ponijeti kući. Police pune proizvoda, koji svojom kvalitetom i okusom predstavljaju najbolje iz balkanskih kuhinja, krase ovaj šaroliki interijer koji odiše ugodom i toplinom. Glavna inspiracija ovog restorana su putovanja, prijateljstva i sjećanja skupljena na morskim obalama Balkana. Vlasnici vjeruju da hrana gradi veze, a svoju strast pronašli su upravo u hrani i sve što spremaju prožeto je ljubavlju i ponosni su na svako jelo koje poslužuju.

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 1)

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 2)

U ponudi možete pronaći specijalitete koji se pripremaju od malih proizvođača u njihovoj, kao i susjednim zemljama, a neke od njih su pazarski ćevap i ovčja pljeskavica iz Pirota, a ponuda se mijenja sezonski. Svakog gosta koji posjeti ovo mjesto čeka plata dobrodošlice poslužena s toplim kruhom, a porcije i koncept samog blagovanja podsjeća na ono u tapas barovima. Osim dobre "meze" navečer možete uživati uz zvukove tradicionalne glazbe iz cijele regije, a već je odavno poznato da naši susjedi znaju kako napraviti dobar tulum. Ako i vi želite okusiti sreću na tanjuru, Manufaktura je mjesto koje trebate posjetiti.

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 3)

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 4)

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 5)

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 6)

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 7)

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 8)

Restoran Manufaktura spaja najbolje okuse Balkana (фото 9)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više