Search

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju

Gurmanske poslastice koje će obilježiti proljeće

Tekst: E.G.

Image: PR

Proljetni meni jednog od najambicioznijih zagrebačkih restorana ćete moći kušati od danas, a chef Goran Kočiš se pobrinuo za obilje delicija spravljenih od najkvalitetnijih namirnica

Smatrate li se zaljubljenikom u vrhunsku gastronomiju, tada je restoran "Noel" nezaobilazna postaja na karti zagrebačke restoranske scene. Ako redovito pratite što se na njoj događa, tada vrlo vjerojatno znate kako je upravo ovaj restoran u samo nekoliko mjeseci postao jedan od najboljih u gradu, a stol za večeru gotovo nikada nećete moći dobiti bez rezervacije. Nakon zimskog menija koji je oduševio zagrebačku publiku, stižu i noviteti s proljetnog. Taj će se meni početi posluživati od danas, a podijeljen je na ručak i večeru. Predjela u vrijeme ručka uključuju jela poput tatarskog bifteka, juha, ramsteka i njoka od cikle, dok glavna jela donose okuse pastrve u panko mrvicama, janjeću potkoljenicu, tuna steak, crépinette crne slavonske svinje i druge.

Večernja jela su tradicionalno još kompleksnija, pa ćete tako za predjelo moći kušati dimljenu pastrvu, tunu sashimi, foie gras ili četiri oblika šparoge, dok glavna jela uključuju ona poput goluba s ljutikom i bobom, smuđa s matcha rižotom i čvarcima crne slavonske svinje, divlju ribu s dagnjama, slanutkom i tekućim peršinom te mnoga druga. U četvrtak, 16. ožujka će se u restoranu održati i posebna degustacijska večera s Kabola vinima koja su oduševila sommeliera Ivana Juga. Meni će ponovno biti obilježen proljećem, a kroz jela će se provlačiti crta tradicije.

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju (фото 1)

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju (фото 2)

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju (фото 3)

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju (фото 4)

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju (фото 5)

Restoran Noel najavljuje maštovite proljetne kreacije u novom meniju (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više