Search

Robna kuća Selfridges otvara pop-up restoran na krovu

Robna kuća Selfridges otvara pop-up restoran na krovu

Prije prvih kiša

BURO.


Image: Buro247.ru

U posljednjih 70 godina na krovu londonske robne kuće Selfridges pojavili su se jezero s gondolijerom, streljački poligon i teren za mini golf. Ovo ljeto novost će biti gastronomska institucija pod zajedničkim nazivnikom "Na krovu s Q" pružajući gostima pogled koji oduzima dah.

Autor ovog novog pop-up projekta na krovu legendarne britanske robne kuće u Oxford ulici je ugostitelj Des McDonald. Inspiriran zajedničkim imenom "Na krovu s Q", autor je nedavno otvorio "Q Grill "što objašnjava zagonetku koja stoji iza misterioznog slova Q. Do kraja rujna na terasi pod vedrim nebom pripremat će se meso na žaru, svježe ribe, različiti manji obroci i slastice.

Kreatori projekta "Na krovu s Q" obećavaju bogat program kroz različite radionice i 'male' razgovore sa slavnim chefovima i utjecajnim osobama iz svijeta gastronomije.

Robna kuća Selfridges otvara pop-up restoran na krovu (фото 1)

Novi projekt ne uključuje samo program na krovu već i prostor unutar robne kuće. Na jednom od odjela planirana je prezentacija kampanje pod imenom "Meet the Makers" - gdje će biti predstavljeni najbolji proizvođači hrane i njihovi proizvodi. Najavljeno je oko 350 različitih događanja. Svakog ponedjeljka na drugom katu robne kuće događat će se kulinarski tečajevi  jednog od chefova nagrađenih Michelinovom zvjezdicom, intervjui s proizvođačima sireva i mnogih drugih proizvoda koji se mogu kupiti u Selfridgesu.

Robna kuća Selfridges otvara pop-up restoran na krovu (фото 2)

Robna kuća Selfridges otvara pop-up restoran na krovu (фото 3)

Robna kuća Selfridges otvara pop-up restoran na krovu (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više