Traži

Šarmantno zagrebačko mjesto za afterwork druženja

Šarmantno zagrebačko mjesto za afterwork druženja

Bistro Jadranka

BURO.


Fotografija: PR

Bistro Jadranka zagrebačko je mjesto bogate gastronomske ponude koja svoje nadahnuće temelji na konceptu talijanske "cucine povere"

Na lokaciji u Ulici grada Vukovara 56 služe se jednostavna jela, cijene su pristupačne, a inzistira se na svježini namirnica. I zato je u kratkom roku bistro Jadranka postalo mjesto za brz i fin ručak. Povrće se nabavlja na tržnici, a meso od vlastitog dobavljača, baš kao i riba. Ponuda vrhunske vinske karte i pjenušaca, dodatan su razlog za posjetu ovom bistrou.

Nadahnuti šef kuhinje bistroa Jadranka, uvijek u potrazi za novim okusima i kreacijama na tjednoj bazi sastavlja primamljiv jelovnik na kojemu ćete svakodnevno pronaći kremasta rižota, razne maštovite svježe salate, riblje i mesne specijalitete, tople kremaste juhe, vrhunske paštete uz toplo tostirano pecivo, sve svježe pripremljeno, u harmoniji mirisa i okusa, uz bogatu ponudu vrhunskih vina i pjenušaca na čaše koja izvrsno oplemenjuju nepce nakon sočnih slastica koje vas očekuju u bistrou Jadranka.

Šarmantno zagrebačko mjesto za afterwork druženja (фото 1)

Ono čime se ovaj bistro posebno ponosi su mini burgeri, koji se u općoj poplavi hamburgera u gradu izdvajaju izvrsnim umakom koji je tajna njihovog chefa Marka Todorovića, kao i obaveznim komadićem feta sira i pečene paprike.

Šarmantno zagrebačko mjesto za afterwork druženja (фото 2)

Sam koncept bistroa pruža ugodan i gostoljubiv ambijent za opuštanje uz dobar gutljaj i zalogaj. Vizualni identitet lokala potpisuje umjetnica Vlasta Pirnat, a prostornim uređenjem simbolično dominiraju boce. Jelovnik s kojeg možete odabrati jelo za svaku priliku, poslovni ručak ili opuštanje nakon posla uz čašicu najfinijih vina, ono je što vam bistro Jadranka nudi na kraju radnog dana. Bistro je često i domaćin prezentiranju noviteta u eno svijetu - dva puta mjesečno tu se održavaju radionice Riedel čaša, vinska kušanja i drugi događaji, a vrhunski gastro i eno doživljaji praćeni su i kvalitetnim glazbenim gostovanjima.

Šarmantno zagrebačko mjesto za afterwork druženja (фото 3)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više