Search

Šibenik dobio svoj prvi juice bar

Šibenik dobio svoj prvi juice bar

Fresh&Hash


Image: PR

Novo otvoreni juice bar Fresh&Hash nova je stanica zdravlja i prvi takav koncept u šibenskom području

Užurbana svakodnevica bez mogućnosti predaha kako bi organizam dobio neophodni balans i snagu, sve više uzima maha. Problemi kao da se nižu sami od sebe, pa i kad stignete uhvatiti trenutak za sebe, trebate nešto što će vam brzo povratiti energiju i snagu. Kad ne stignete, kad vam se ne da, ili jednostavno težite za instant nutritivnom bombom, juice bar Fresh&Hash u Šibeniku idealna je nova postaja upravo za to. Pravilna, zdrava i uravnotežena prehrana u današnje vrijeme trebala bi biti imperativ, i sve veći broj ljudi postaje svjestan te važne činjenice. Upravo to bila je vodilja za otvaranje ovog prvog juice bara u Šibeniku, tik ispred kazališta.

Šibenik dobio svoj prvi juice bar (фото 1)

"U ponudi imamo 32 vrste osnovnih sokova pripremljenih od voća, povrća ili kombinacije. Dodatkom orašastih plodova, žitarica, sjemenki, meda i začina, svatko može začiniti po svojoj želji čašu zdravlja pripremljenu ispred vas” poručuje Branimir Vujić, direktor Fresh&Hash juice bara. 

Šibenik dobio svoj prvi juice bar (фото 2)

Kako bi svojim gostima ponudili samo najbolje i najkvalitetnije, među prvima u Hrvatskoj uveli su i tehnologiju hladnog prešanja sokova, pri čemu u čaši zdravlja ostaje čak 70 posto više vitamina, minerala i ostalih nutrijenata, nego kod uobičajenog načina pripreme, a koji su neophodni za zdravlje organizma. Osim toga, u samoposlužnoj vitrini mogu se pronaći već pripremljeni prirodni sokovi, smoothieji i voćne salate.

Šibenik dobio svoj prvi juice bar (фото 3)

"Od đumbira, kurkume, chia sjemenki, pa sve do blitve, peršina i celera, kombinirajte boje i okuse koji vam najviše odgovaraju i darujete svome tijelu dozu božanstvenog sklada mirisa, boje i okusa.” poručuju uzbuđeno iz Fresh&Hash juice bara. 

Šibenik dobio svoj prvi juice bar (фото 4)

Isto tako, ovdje se možete zasladiti i energetskim pločicama bez dodanih konzervansa i sladila, probati vrhunsku kavu i sedam inovativnih koktela. Priroda je u mnogočemu jedinstvena, i upravo takav osjećaj doživjet ćete u ovom juice baru u centru Šibenika. Bezglutenske namirnice koje nisu genetski modificirane, isključivo domaće i pomno birane, garancija su osvježavajućeg okusa i potpunog obroka nakon kojeg ćete biti siti i zadovoljni.

Šibenik dobio svoj prvi juice bar (фото 5)Šibenik dobio svoj prvi juice bar (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više