Traži

U Rijeci je otvorena jedna nimalo tipična slastičarnica iz koje izlaze prava mala remek-djela

U Rijeci je otvorena jedna nimalo tipična slastičarnica iz koje izlaze prava mala remek-djela

Deserti Duo


Fotografija: PR

Novo otvorena slastičarnica "Deserti Duo" prije svega donosi harmoniju spoja klasičnih europskih recepata i modernog dizajna. Klasični okusi poput čokolade, karamele i vanilije obogaćeni su jagodom, malinom te neočekivanim i egzotičnim notama poput manga, marakuje i intrigirajućih začina. Sve to skupa zaštitni je znak ove jedne nimalo tipično slastičarnice u Rijeci. 

"Na pokretanje projekta Deserti Duo potaknula nas je primarno ljubav prema slasticama koju smo željeli podijeliti s vama, višegodišnje iskustvo rada u prehrambenoj industriji te želja za stvaranjem jedinstvenog brenda." kaže kreativna pastry chefica Elena Shkunnikova, koja sve deserte izrađuje sama i to od najkvalitetnijih namirnica.

"U našim desertima spojeni su vrhunski prirodni sastojci poput neodoljive belgijske čokolade, slatkog vrhnja, svježeg voćnog pirea te mliječnih proizvoda domaćih proizvođača. Neobični spojevi okusa i najkvalitetniji sastojci u sofisticiranom i suvremenom ruhu su ono što "Deserti Duo" čini jedinstvenim i neponovljivim." nastavlja. 

Slastičarnica "Deserti Duo" nalazi na adresi Ulica Frana Supila 11 u Rijeci, a zbog kompleksnosti izrade kolača i činjenice da chefica sve izrađuje sama, koncept poslovanja je malo drugačiji od klasične slastičarnice na kakve smo dosad navikli. Naime, kolače i torte je trenutno moguće naručiti preko maila desertiduo@gmail.com, dva tjedna unaprijed, a uskoro će biti dostupna i web stranica s više detalja. Za sve ostalo posjetite njihove društvene mreže Facebook ili Instagram

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više