Traži

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino

Slatka oaza na adresi Tončićeva 2

Tekst: L.M.F.


Fotografija: PR

Poznati dalmatinski brend sladoleda i kolača Don Dino otvorio je svoja vrata i u Splitu! Trogirska slastičarna s dugogodišnjom tradicijom, već dobro poznata među ljubiteljima slatkih zalogaja kao mjesto s vrhunskim proizvodima, već nekoliko tjedana dostupna je i Splićanima, i to u samom srcu grada, na adresi Tončićeva 2. Neki dan je održana i svečana proslava povodom otvaranja nakon završnih priprema i uhodavanja osoblja. Proslava je privukla velik broj gostiju koji su u glas govorili -"Konačno!"

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 1)

Vlasnici Andrea i Grga Barić istaknuli su kako im je najvažnije da pri izradi slastica koriste najbolje, domaće i svježe namirnice, a upravo to, u kombinaciji s posebno osmišljenim receptima, jest ono što ih čini tako prepoznatljivima. "Izuzetno smo sretni što je konačno došlo vrijeme da otvorimo naša vrata i u Splitu, a prema reakcijama građana, vidimo da je to bio pun pogodak. Korištenje domaćih sezonskog namirnica je ono što nam je najvažnije, tako primjerice trenutno možete uživati u nekoliko vrsta sladoleda koji u kombinaciji okusa imaju i šipak. U ponudi imamo slastice koje odražavaju temperament grada i mogu se pronaći jedino kod nas, poput naših torti Dioklecijan i Marmont. Također, želimo da kod nas baš svi mogu uživati u slatkom, tako da u ponudi imamo i slastice bez glutena i bez šećera", poručuju iz slastičarne. 

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 2)

Iz slastičarne najavljuju kako Splićane očekuje i jedan zanimljivi zimski i blagdanski period te kako im je želja doprinijeti kvalitetnoj ponudi u centru grada tijekom cijele godine. Osim vrhunskom ponudom koja mami nepca, gosti će sasvim sigurno biti privučeni pomno osmišljenim interijerom koji potpisuje poznati zagrebački studio za dizajn interijera Stairwell&Loft. Ideja je bila osmisliti prostor koji će poštovati tradiciju Splita i lokalitet na kojem se nalazi, a istovremeno biti moderan, ugodan te uređenjem pratiti filozofiju Don Dinovog brenda - vrhunsko, jedinstveno i ekskluzivno.

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 3)

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 4)

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 5)

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 6)

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 7)

Splićani su dobili novo lijepo mjesto koje već obožavaju - slastičarnicu Don Dino (фото 8)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više