Search

Split idući tjedan dobiva novu slastičarnicu simpatičnog naziva Oš' Kolač

Split idući tjedan dobiva novu slastičarnicu simpatičnog naziva Oš' Kolač

Novi projekt poznate splitske slastičarke Tee Mamut


Image: Promo

Split će postati bogatiji za još jednu slatku adresu

Jedna od poznatijih mladih slastičarki u Hrvatskoj, Tea Mamut, završila je prestižnu kulinarsku akademiju u New Yorku: Culinary Institute of America, poznatu i kao "kulinarski Harvard", na kojem je diplomirala menadžment slastičarstva i pekarstva. Nakon toga stažirala je i s cijenjenim chefovima u prestižnim restoranima poput  restorana "Daniel" u New Yorku s tadašnje 3 Michelinove zvjezdice. Njezine deserte kušale su brojne poznate zvijezde kao što su Natalie Portman, Kate Hudson, Michael Douglas i Roger Federer. 

Split idući tjedan dobiva novu slastičarnicu simpatičnog naziva Oš' Kolač (фото 1)

Otvaranje vlastite slastičarnice za Teu je bio jedini način da svoje iskustvo i snove prenese u stvarnost i tu ljubav prema slasticama podijeli s ljudima koji gaje istu ljubav prema slatkom. Odlučila je slijediti svoj san i sada je sigurna da je na pravom putu. Slastičarnica "Oš' kolač" u ponudi će imati ima stalnu postavu kolača i torti, a izmjenjivat će se i sezonska ponuda slastica, ovisno o ponudi svježeg voća lokalnih proizvođača.

Split idući tjedan dobiva novu slastičarnicu simpatičnog naziva Oš' Kolač (фото 2)

Svi deserti bit će ručno rađeni u proizvodom dijelu slastičarnice, bez praškastih proizvoda, isključivo s originalnim domaćim sastojcima kupljenim od malih proizvođača po cijeloj Hrvatskoj, a recepti većine kolača bazirani su na slatkim okusima djetinjstva, u kojima su prisutne svima znane kombinacije sastojaka. Tea i "Oš' kolač" su uspjeli proširiti temeljene okuse te razviti nove i modernije slastice, ispričane na Oš' kolač način. U stalnoj postavi moći ćete pronaći torte - Štorija o' palačinki s vanilijom ili lješnjakom, Zdravku i Tortu o'sira, kolače - Šinjorina malina, Šjor limun, Buža, Pari krempita, Barba Čičak, Čikolata  i Tonka u čašici, te nezaobilazni keksi - Čoko kuki, Kukiriki, Deboto zdravi kuki, Slatko o'mendula..

Slastičarnica će svoja vrata otvoriti idući tjedan u Splitu na adresi Ćiril-Metodova 4. 

Split idući tjedan dobiva novu slastičarnicu simpatičnog naziva Oš' Kolač (фото 3)

Split idući tjedan dobiva novu slastičarnicu simpatičnog naziva Oš' Kolač (фото 4)

Split idući tjedan dobiva novu slastičarnicu simpatičnog naziva Oš' Kolač (фото 5)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više