Search

Splitski restoran Paradigma otvara se u Zagrebu kao pop-up

Splitski restoran Paradigma otvara se u Zagrebu kao pop-up

Odličan projekt

Urednik: A.P.


Splitski restoran Paradigma, član europske udruge restoratera Jeune Restaurateur d'Europe, privremeno se seli u Zagreb

Otvaranje pop-upa, odnosno privremenog restorana u Zagrebu, planira se za 11. studenog na adresi Vlaška 55. Paradigma će se na zagrebačkoj adresi zadržati četiri mjeseca. Uz cijeli splitski tim koji se seli u Zagreb Paradigma će u glavni grad donijeti i svoj inovativni pristup mediteranskoj kuhinji. Jelovnici će biti koncipirani tako da gostima ponude najbolje od dvaju svjetova, mediteranski štih i recepture po kojima je Paradigma već prepoznata, kao i jela inspirirana kulinarskom tradicijom Zagreba i lokalno dostupnim namirnicama.

paradigma

Prema riječima izvršnog direktora Zorana Pejovića, pop-up restoran u Zagrebu u tihim mjesecima zime u Splitu nametnuo se kao prirodan potez, s obzirom na značajan broj zagrebačkih gostiju koji pohode restoran u ljetnim mjesecima, kao i želju cijelog tima da se upozna s novim namirnicama, proširi vidike i postavi sebi nove i veće izazove.

paradigma

Paradigma je splitski fine dining restoran koji poslužuje inovativna jela inspirirana mirisima i okusima tradicionalnih mediteranskih kuhinja, komplementirana selekcijom vina s obala zemalja koje izlaze na Sredozemlje. Prepoznata kao prvi fine dining restoran u gradu, Paradigma je već primila brojna priznanja u prvoj godini poslovanja, uključujući i članstvo u prestižnom udruženju restoratera Jeune Restaurateur d'Europe. Restoran Paradigma je svoja vrata gostima otvorila u srpnju 2014. godine i dio je grupacije Paradox Hospitality koja još vodi i poznate splitske ugostiteljske objekte Paradox Wine & Cheese Bar i slastičarnu Creme de la Creme.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više