Search

Što je novo na jelovniku boutique hotela Boškinac?

Što je novo na jelovniku boutique hotela Boškinac?

S novom sezonom u gastro osvježenje


Image: Josip Regović/Story Gourmet

Boutique hotel Boškinac ove će sezone svojim gostima ponuditi novi gastro doživljaj

Na lokaciji između Novalje i Stare Novalje, na uzvisini usred guste borove šume, na rubu vinograda i maslinika s pogledom na tihu mirisnu dolinu, smjestio se boutique hotel Boškinac. Hotel je nastao kao uspješan spoj tradicije i modernog dizajna, a boravak ovdje osigurat će vam pravi hedonistički odmor. Uz samu lokaciju iz snova ovdje će se pobrinuti pripremiti vam tradicionalne otočke zalogaje. Ovih je dana objavljen i novi jelovnik hotela Boškinac kao plod dugogodišnjeg iskustva u upoznavanju Paga i svih boja, mirisa i okusa kojima su okruženi. 

Što je novo na jelovniku boutique hotela Boškinac? (фото 1)

"Prije svega, ove godine idemo na ono što nas doista kao otok snažno legitimira u gastronomskom smislu. Nakon toga, važno je za reći da smo poučeni dugogodišnjim iskustvom, jelovnik sastavljali tako da smo u njega uvrstili samo one namirnice koje je moguće svježe nabaviti na otoku, ili kada je o mesu riječ da je provjerenog porijekla iz bio uzgoja i iz Hrvatske." rekao nam je Boris Šuljić Boškinac.

Što je novo na jelovniku boutique hotela Boškinac? (фото 2)

Na jelovniku će se od ove sezone naći brojni gastro noviteti i svi će biti pripremljeni od lokalnih namirnica. Svi okusi koje pronađete u tanjuru bit će reinterpretacija lokalnih gastro standarda, koji su svoju preinaku doživjeli u tehničkom smislu koristeći suvremene tehnike, ali ne i u organoleptičkom, gdje vas očekuju eksplozije okusa i mirisa otoka Paga.

Što je novo na jelovniku boutique hotela Boškinac? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više