Search

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika

Smješten u ulici Gospodara Jevremova 23


Image: Višnja Jovanović

Glavna ideja cijelog Supernatural koncepta sada je transformirana u bar i nastavlja promovirati život koji je u harmoniji s prirodom

Supernatural Shop & Bar je svjež koncept života koji svim ljudima želi približiti izvorne prirodne okuse organskog podrijetla. Istovremeno spaja deset godina aktivnog djelovanja iza kojeg stoji Supernatural festival, najveći ekološki događaj u Beogradu koji slavi Dan planeta Zemlje, projekt Supernatural park na Dunavu, te ponudu čaja, meda i kave čiji se novac od prodaje ulaže u pošumljavanje grada. 

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 1)

Hvalevrijedna ideja za Supernatural bar nastala je iz želje i potrebe. Potreba je bila ta da Supernatural svoju organizaciju učini održivom kako ne bi ovisila o sponzorstvima za daljnje projekte, dok je želja bila da zainteresiranima omogući dolazak u Supernatural kutak koji će zadovoljiti sve ukuse bilo da se radi o vrhunskoj kavi, čaju ili alkoholnim pićima i na taj nastaviti misiju inspiriranu ideologijom Carla Petrinija, osnivača slow food koncepta blagovanja.

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 2)

Supernatural bar & shop je mjesto na kojem ćete u svakom trenutku znati što pijete, zašto to pijete i odakle to dolazi. Supernatural čaj od koprive, majčine dušice i divlje jabuke dolaze sa Stare Planine, Tare, Kopaonika, Homolja, a vrijedna ekipa iz Supernaturala nabavlja ih u suradnji s licenciranom tvrtkom za branje ljekovitog bilja. Specijalitet kuće je domaći kuhani sok od rajčice čiji okus savršeno pristaje uz foccaciju s grčkim maslinama i svježim ružmarinom. Posebna ponuda Supernatural bara su hladno cijeđeni sokovi i smoothieji koji su smiksani u najboljim sokovnicima na svijetu.  

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 3)

Osim bara tu je i maleni dućan gdje možete kupiti kavu, čaj, med, a uskoro će se u ponudi naći i ljekovito i aromatično bilje. Uređenje interijera potpisuje Aleksandar Spasojević, mladi arhitekt koji je jako dobro osjetio duh cijele priče i u 40 kvadrata prostora s papira pretočio u realnost mjesto koje odiše jednostavnošću, toplinom i zrači pozitivnom energijom. Supernatural bar & shop je mjesto koje je jednostavno i istovremeno kul, a ne sumnjamo da će uskoro postati omiljeni kutak svima koji cijene organsko, prirodno i ukusno. 

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 4)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 5)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 6)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 7)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 8)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 9)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 10)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 11)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 12)

Supernatural Shop & Bar je mjesto zdravih navika (фото 13)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više