Search

Sutra počinje 16. Tjedan restorana!

Sutra počinje 16. Tjedan restorana!

Na vrijeme rezervirajte svoj stol!

Tekst: BURO.


Image: Facebook

Najposjećenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 9. do 18. ožujka, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske!

Čak 84 restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih deset dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. Birat će se između 756 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Manifestacija Tjedan restorana već je osmu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana i sa svojim hotelskim barovima. Pod sloganom "Na Koktel u Hotel", za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Hotel Antunović (Vertigo Bar), Hotel Osijek (Lobby Bar), Hotel Le Meridien Lav Split (Champange Bar), Marvie Hotel Split (Mareo bar), Hotel Academia Zagreb (Lobby Bar), Hotel Trakošćan.

Sutra počinje 16. Tjedan restorana! (фото 1)

Svi restorani sudionici zadovoljavaju stroge kriterije organizatora u navedenom razdoblju, a gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kuna. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 posto veća. Manifestacija Tjedan restorana inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na ovdje.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više