Search

The Garden Lounge u Zadru otvara novu sezonu

The Garden Lounge u Zadru otvara novu sezonu

20. svibnja

Urednik: A.P.


Image: PR

The Garden Lounge bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali

Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Lounge nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 13. rođendan, The Garden Lounge u Zadru slavi u petak 20. svibnja od 20 sati. Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Mr Doris, Jogarde i Bobby Beige.

lounge

Producent i DJ s bogatom međunarodnom karijerom Mr Doris s Ibize dolazi u Zadar donijeti svoju glazbenu selekciju koja je fuzija funka, soula i hip-hopa, s drum'n'bass, dubstep latin beats i afro breaks ritmovima. Svoj odličan talent za gramofonima pokazuje i kao rezident kultnog kluba Space na Ibizi. Jogarde je pokretačka snaga dugovječnog klupskog programa Freilauf, koji se održava u zagrebačkom Mastersu, a namjera mu je ljude opustiti na plesnom podiju i omogućiti da uživaju samo u glazbi. Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Loungeu u Zadru se osjeća kao kod kuće, budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala.

lounge

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Lounge baru u Zadru, obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. I ove godine nastavlja se partnerstvo s "Art of raw", a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više