Search

Torte i to odsad u strogom centru Zagreba

Torte i to odsad u strogom centru Zagreba

Novi prostor za sve ljubitelje finih kolača

A.P.


Image: John Pavlish

Ako živite u Zagrebu sigurno znate za jedan od najboljih caffea/slastičarnica Torte i to koji već danas možete pronaći na novoj adresi

Prije desetak dana kultni zagrebački Atrij (Teslina 7) postao je nova slatka adresa cijenjene slastičarnice Torte i to. Prema riječima vlasnica i poslovnih partnerica Martine Bračić i Ive Duduković ovaj prostor se dugi nalazio na njihovoj listi želja, a stvari su se konačno posložile te su odlučile poduzeti sudbinski korak i ponuditi strogom centru grada dobro poznate slastice i uspješnice poput savršenog cheesecakea ili osvježavajuće švedske torte. Urbano uređen interijer u kojem prevladavaju tamno drvo i cigla djelo je Mirjane Mikulec, a Martina i Ivana kažu da prostor nema niti jednu manu.

Torte i to

Torte i to

Koncept će ipak biti nešto drugačiji nego u ostalim Torte i to caffeima. Preko dana gosti će moći uživati u standardnoj ponudi biranih kolača i kave, a večeri će biti rezervirane za opuštena druženja uz rakije, odabrana vina, žestoka pića i dobru glazbu. U Torte i to možete pronaći i nove okuse suhih ručno rađenih kolačića s džemom ili od zobi koji su pakirani u šarmantne teglice kao idealan znak pažnje za nadolazeće blagdane.

Torte i to

Torte i to

Torte i to

Torte i to

Torte i to

Torte i to

Related articles

Buro 24/7 Selection

više