Traži

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake?

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake?

Famozne torte u obliku slova i brojeva

Tekst: L.M.F.


Fotografija: Instagram / @dal7865_,
@sweet_world__by.petra,
@torteito,
@marciepastry,
@adikosh123

Čim vidite ove raskošne izvedbe tzv. alphabet torti koje su preplavile Instagram, bit će vam jasno zašto su i postale takav slastičarski hit. A možete ih pronaći i u jednoj omiljenog zagrebačkoj slastičarnici...

Ako pratite slastičarski svijet, što možda i nije nužno ako koristite Instagram, onda ste sigurno primijetili novi trend kada su u pitanju slastice. U pitanju je tzv. Alphabet cake odnosno torta u obliku slova i(li) brojeva na koje nitko neće moći ostati ravnodušan. Već je samo taj faktor izvedbe izrazito atraktivan, a specifična je i tehnika ukrašavanja koja uvijek izgleda neodoljivo i vrlo chic jer je u cijeloj priči neizostavna i cvjetna dekoracija kao i pokoji macarons. Ovaj trend je u Insta svijet uvela mlada izraelska slastičarka Adi Klinghofer, a njezine #alphabetcake su u kratkom vremenu postale poznate i mnogi su ih odmah poželjeli imati i za neku svoju prigodu, kao i Instagram profil. Taj trend naravno, nije zaobišao ni hrvatsku metropolu, jer upravo takve torte pripremaju i zagrebačkoj slastičarnici Torte i to. U nastavku pogledajte razne Insta inspirativne verzije različitih autora ovih famoznih izvedbi torti koje smo pronašli na Instagramu.

A post shared by TORTE i to (@torteito) on

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 1)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 2)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 3)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 4)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 5)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 6)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 7)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 8)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 9)

Trend koji je osvojio Instagram pronašli smo i u jednoj zagrebačkoj slastičarnici! Jeste li čuli za #alphabetcake? (фото 10)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više