Search

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar

Novo mjesto za ugodna druženja

Tekst: Tina Kovačiček


Image: John Pavlish

Fin i svježi tost, dobar koktel ili miksano piće i cool interijer recept su za provesti vrijeme u Tosteru

Na zagrebačkoj adresi Petrinjska 7 jučer je svoja vrata službeno otvorio Toster – novo mjesto u gradu za fini i brzi zalogaj, a poželjet ćete ostati i dulje jer ovdje su pripremili i malo drugačiju ponudu. Mjesto ćete prepoznati kao nekadašnji Babbar, ali danas ovdje započinje sasvim drugačija priča. Toster – Hang out place – predstavlja publici ugodno i zanimljivo mjesto gdje mogu dulje boraviti ("hengati") i uz to uživati u cool serviranom, brzom i jednostavnom zalogaju, zanimljivo serviranom piću, dobroj glazbi i kreativnom uređenju.

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 1)

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 2)

Dizajn interijera potpisuje Roman Pokos, koji je uz minimalan budžet stvorio ugodan i zabavan prostor ispunjen simpatičnim detaljima, jakim bojama, inspirativnim natpisima u prepoznatljivom retro humorističnom stilu. Tu će vam servirati tost u svim mogućim oblicima koristeći svježe, domaće i lokalne namirnice, a s tostom dolaze i zanimljive kombinacije soft alkoholnih pića i kokteli na "toster" način. S tostevima se spaja miksologija; izvrstan izbor džinova, vodki, aperitivo miksanih pića koja su prezentirani na zanimljiv i kreativan način, a tu kreativu potpisuje iskusni barmen Otto Grundmann.

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 3)

Što se tiče proširene ponude s početka priče, program u Tosteru bazira se na dnevnoj i večernjoj varijanti, a garantiraju da će biti zabavan u oba slučaja. Svakog petka održavat će se "Tosteritivo" od 16 – 19 h gdje ćete uz svako miksano piće ili koktel dobiti gratis tost. Subote su rezervirane za, kod Hrvata sve popularniji, brunch od 11 – 14 h, kada ćete moći probati tost uz odabrano piće po vrlo povoljnoj cijeni. A kada smo kod večernjeg programa, večeras posjetite Toster jer vas očekuje program Hrwoe Voli Disco i provjerite kako sve skupa izgleda.

Više informacija pratite na Facebook stranici Toster.

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 4)

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 5)

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 6)

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 7)

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 8)

U centru Zagreba otvoren novi Toster bar (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više