Search

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola

Spoj vrhunskih vina i gastronomije

Tekst: E.G.


Image: PR

Prestižni zagrebački restoran Noel je u revijalnom tonu nastavio održavati zanimljive degustacijske večere, a ovog je puta jelovnik bio slagan prema okusima istarskih vina Kabola

Restoran Noel je održao još jednu sjajnu degustacijsku večeru, pod vodstvom chefa Gorana Kočiša i sommeliera Ivana Juga, a u suradnji s istarskim vinarima iz vinarije Kabola. Gosti su imali prilike probati vina iz arhiva koji se više ne nalaze u prodaji, a redom su savršeno nadopunjavala okuse različitih sljedova. Za sam početak su poslužene kamenice i šampanjac, nakon kojih je uslijedila divlja pastrva i malvazija Unica. Hobotnica s pečenim njokima je sjajno odgovarala malvaziji Amfora iz 2006. godine, dok je patka wellington bila poslužena uz merlot iz 2010. godine. Za glavno jelo je poslužen biftek od boškarina s porilukom iz ugljena, a ljubitelji vina su ostali oduševljeni Kabolinim Blendom iz 2004. godine koje su ekskluzivno kušali. Desert je donio jedinstvenu interpretaciju Crêpe Suzette, uz maestralan Muškat Momjanski.

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola (фото 1)

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola (фото 2)

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola (фото 3)

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola (фото 4)

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola (фото 5)

U restoranu Noel održana degustacijska večera uz istarska vina Kabola (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više