Search

U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje

U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje

Urednik: BURO.

Mr. Moo smjestio se na adresi Tkalčićeva 84, a službeno je otvoren ovaj tjedan. Planirano otvaranje za početak godine, epidemija je stalno odgađala te je restoran Mr. Moo donedavno radio kao konceptualni restoran s dostavom.

U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 1)

Kuhinju je preuzela mlada i talentirana Ivana Antolković, koja je nakon 11 godina provedenih u Agava restoranu od pripravnika došla na poziciju desne ruke chefa, a ovih dana preuzima vrlo odgovornu ulogu samostalnog kreiranja menija. Njezina desna ruka u ovom pothvatu će biti prijatelj i dugogodišnji kolega, mladi talentirani kuhar Robert Ciglar.

U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 2)
U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 3)
U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 4)

Prvi meni s kojim se je restoran Mr.Moo ovaj tjedan predstavio medijima je veliki iskorak za ulicu koji je prvenstveno poznata po izrazito šarolikoj kuhinji za mase.

U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 5)

Sezonske namirnice organskog uzgoja dolaze svakodnevno iz cijele Hrvatske, a meni se zasad sastoji od 9 jela. Kao „must try“ izdvajaju rižoto od breskve s Paškim sirom koji je izrazito slojevitu okusima, jadransku plavoperajnu tunu s kremom od avokada i bisqueom od jadranskih škampi, te tatarski biftek koji dolazi s farme u Svetom Ivanu Zelini i poslužuje se u kombinaciji s perlama od šumskih jagoda i dehidriranim žumanjkom.

U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 6)
U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 7)
U Tkalči se otvorio novi restoran vrijedan pažnje (фото 8)

Mr Moo radi od utorka do nedjelje, a od početka srpnja kreće i sa živom glazbom na vanjskoj terasi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više