Search

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko

Pogledajte kako je bilo


Image: Tomislav Šilovinac

U Zagrebu je održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko i to najšarenija i najmnogobrojnija do sada

Tajna lokacija ovog puta bila je u samom centru Zagreba, na Britanskom trgu. "Mirela, vlasnica BizKoshhnice, coworking prostora za mlade i kreativne poduzetnike, predala nam je ključeve svog divnog i prostranog stana kako bi u njemu otvorili naš mali pop-up restoran na samo jednu večer," kaže organizatorica Filipa Sorko. Tema večere bila je proljeće pa se od gostiju očekivalo da na večeru odjenu cvjetni print, a meni je bio pun meda, medovače, peludi, džema od meda i slanine i drugih medenih delicija. Bili su tu i kokteli od medice sa sirupom od kadulje, meda i đumbira, rižoto od mlade koprive i kozjeg sira sa zrncima peludi, te maćuhicama, jestivim cvijećem, koje su neki od gostiju na večeri prvi put jeli, kao i panna cotta od jogurta i vanilije.

Filipa Sorko

"Jako smo sretni i ponosni što kroz Tajne večere imamo priliku povezivati se i surađivati s malim hrvatskim proizvođačima, obiteljskim OPG-ovima, mladim poduzetnicima i kreativcima," kaže Filipa Sorko i dodaje. "Volim što se međusobno prepoznajemo i podupiremo, te zajedno stvaramo ovako lijepe i pozitivne priče na hrvatskoj gastro sceni, kao što su Tajne večere."

Na večeri se oko stola okupilo 23 zaljubljenika u hranu, a svi su dobili zadatak napraviti selfie s neznancem ("Selfie With A Stranger") kako bi razbili led i razbudili atmosferu. Nakon još jedne uspješne Tajne večera, Filipa već radi na sljedećoj koja će se održati za svega nekoliko dana u Osijeku.

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko (фото 1)

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko (фото 2)

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko (фото 3)

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko (фото 4)

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko (фото 5)

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko (фото 6)

U Zagrebu održana proljetna Tajna večera Filipe Sorko (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više