Search

Uživanje u sladoledu bez grižnje savjesti? Moguće je!

Uživanje u sladoledu bez grižnje savjesti? Moguće je!

Tekst: BURO.


Image: PR

Jedan od omiljenih hrvatskih brendova Ledo, predstavio je svoj novi funkcionalni sladoled Highlife! Riječ je, naime, o sladoledu vrhunske kvalitete sa smanjenim udjelom kalorija, dodatkom proteina te 30 posto manje šećera i masti koji nudi uživanje u omiljenom desertu - bez grižnje savjesti.

Novi sladoled dostupan je u četiri neodoljiva okusa - čokolada, kremasta vanilija, jagoda s komadićima voća te brownie čokolada s komadićima maline. Namijenjen je svima koji žele uživati u sladoledu i istovremeno voditi brigu o zdravlju. Uz kremastu teksturu i raznolike okuse Highlife sladoledi se tako rukovode filozofijom uživanja u životu (high on life!) u kojem male stvari donose veliki užitak.

"Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda te su upravo inovacije ono što kontinuirano nudimo našim potrošačima. Osluškujući njihove potrebe i prateći globalne trendove, ovoga puta odlučili smo ih iznenaditi nečim potpuno drugačijim. Highlife sladoledi idealni su za sve koji traže zdraviju verziju omiljene poslastice. Highlife omogućava da se ne ograničavamo oko konzumacije sladoleda, nego prepustimo uživanju znajući da činimo dobro za sebe i svoje najdraže. Sigurni smo da će Highlife oduševiti čak i one najzahtjevnije", istaknula je Maja Pospišil, direktorica marketinga i razvoja brenda.

Ovaj inovativni proizvod imao je i jednako inovativno predstavljanje na prvom Ledo virtualnom eventu kojeg je vodio Ivan Šarić. Brojni uzvanici, među kojima su bile televizijske voditeljice Antonija Mandić i Renata Sopek te influencerice Rita Rumora, Nika Matić, Dora Predojević i brojne drugi, na virtualnom  druženju odabrali su svoj omiljeni okus i uživali u zabavnom programu.

Leave a comment

više