Search

Vino Angeline Jolie i Brada Pitta ruši rekorde

Vino Angeline Jolie i Brada Pitta ruši rekorde

Miraval Rose 2013. je jedno od najtraženijih vina

BURO.

Image: Getty/Guliver,
Miraval

Miraval Rose vino iz 2012., proizvedeno u francuskom vinogradu koji je kupio slavni glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt, nestalo je s polica u rekordnom roku, a nova pošiljka je također zabilježila odličnu prodaju

Protekle godine u Veliku Britaniju je pristiglo 700 boca po cijeni od oko 19 funti koje su nestale s polica u tri dana, a na web stranicu je puštena određena količina koja se rasprodala u samo nekoliko sati. Medijska pomama koja vlada za glumačkim parom pomogla je da ovo vrhunsko vino dobije marketing kakav zaslužuje. Naime, Miraval Rose je u prošloj godini proglašen najboljim roseom na svijetu po izboru časopisa Wine Spectacor, a veliko priznanje je dobio i od strane uglednog magazina Decanter.

Miraval

Jolie i Pitt ništa nisu prepustili slučaju te su u svoje redove doveli Marca Perrina, uglednog vinara koji je zaslužan za produkciju i distribuciju Miraval Rose vina. Na tržište je nedavno stigla pošiljka iz 2013. godine koju je već sad nemoguće nabaviti. Na službenoj web-stranici piše kako vino više nije moguće naručiti, a tek određene količine mogu se pronaći u ekskluzivnijim britanskim online shopovima. Jolie i Pitt najavili su kako na ljeto pripremaju i prvo crveno vino. Lista čekanja je već spremna i dobrano popunjena.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više