Search

Vodič kroz gastronomsku ponudu Adventa na Europskom trgu

Vodič kroz gastronomsku ponudu Adventa na Europskom trgu

Kuhano vino, vrući kokteli, punč, pečene jabuke...


Image: PR

Advent na Europskom trgu objedinjuje više od 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom, a ispod tisuću srca koja krase Europski trg čeka vas vrlo zanimljiva gastronomska ponuda

Započnite svoje istraživanje kod Apoteqe i ugrijte se s nogu uz najbolje rakije i Das kobas iz Tača. Ako ste pak raspoloženi za vrući koktel, u Vinu i inu popijte džin, rum ili viski s božićnim začinima i svježim citrusima. U Are You In vas čeka jedinstveni Hendricks punč i ledeno hladan Jägermeister te ljuta debrecinka od 30 cm. Pjenušci, šampanjci i punčevi toče se i u Winter baru.

Vodič kroz gastronomsku ponudu Adventa na Europskom trgu (фото 1)

Ako ste za kavu ili čaj, tu je najtoplija Kućica, a u njoj će vas ponuditi i s kuhanim vinom i rakijama. Lively Roasters kavu začinjenu francuskim Giffard sirupima naručite u Marlene, a kad ste već tamo obavezno probajte i njihove likere.

Vodič kroz gastronomsku ponudu Adventa na Europskom trgu (фото 2)

Nađete li se pak u potrazi za odličnom kobasicom od divljači, najrazličitijim vrstama sireva, pršutom i hrvatskim vinima, tu je Cheese bar. Ljubitelj ste dobrog sendviča? Onda je za vas Bistro 75, koji priprema neodoljive kombinacije sendviča uz vrhunsko kuhano vino.

Vodič kroz gastronomsku ponudu Adventa na Europskom trgu (фото 3)

The fish and chimps pub također nudi kuhano vino i rakije, a ako ogladnite možete naručiti burger, domaću kobasicu ili najbolji fish & chips. Eat me nudi nove okuse američkih hot dogova s cijelom paletom umaka i priloga po želji kupca, dok bavarski restoran Maximilian, osim tradicionalnih bavarskih kobasica, na meniju ima i hvaljene sendviče poput onog s buncek ficlekima i kiselim zeljem ili junećim rebrima. Za zasladiti nepce, priuštite si pečenu jabuku ili fini topli Gluhwein.

Vodič kroz gastronomsku ponudu Adventa na Europskom trgu (фото 4)

Vodič kroz gastronomsku ponudu Adventa na Europskom trgu (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više