Search

Za Božić poklonite najbolje vino

Za Božić poklonite najbolje vino

Dingači iz vinarije Saints Hills

Urednik: A.P.


Image: PR

U vrijeme predbožićne groznice bilo bi dobro kad bi se barem kupnja poklona mogla odraditi na najjednostavniji način i da vrijeme stajanja u redovima i smišljanja što kupiti bude utrošeno na stvarno vrijeme poklonjeno dragim osobama

Jedan od poklona koji to omogućava je definitivno boca dobrog vina. Naravno, ako je podijelite s dragim ljudima. Naš izbor ovoga Božića pada na Saints Hills Dingač, vino koje će svakom blagdanskom stolu dati dašak glamura, a kao poklon zadovoljiti i najzahtjevnijeg ljubitelja vina. S posebnom pažnjom odabrane bobice plavca malog sa sunčanog Dingača savršeno se uparuju sa božićnom trpezom, a i poklon je kojim ćete oduševiti dragu osobu.

Saints Hills Dingač

Kako je Saints Hills vinarija i inače naš izbor, znamo da oni krajem godine zaradu od svoga najboljeg vina, Ernest Tolj Dingača, poklanjaju djeci bez roditeljske skrbi. Ovo najskuplje ( i ponajbolje) hrvatsko vino, u nagrađivanoj dizajnerskoj boci, s ogrlicom od platine, je zaista poseban poklon i za nepce i za oko. Kupnjom ove boce sudjelujete u ovoj humanitarnoj gesti, stoga duplo poklanjate.

Saints Hills vina

Oba ova vina, a i druga Saints Hills vina možete pronaći u hrvatskim vinotekama ili naručiti na: [email protected] 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više