Search

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni

Tko u proljetno-ljetnim mjesecima uopće može odoljeti ovoj hladnoj poslastici?

Image: Instagram @iwaiva,
@_krafnica_,
@lil__kitchen,
@oljavori,
@daby1907,
@svjetskalada,
@icecream

Gradske slastičarnice i one u okolici nerijetko nude i sjajne sladolede. Pa, s obzirom na to da se bliži vrijeme kada sladoledi postaju neizostavno i svakodnevno slatko osvježenje, prisjetili smo se gdje ih ono možete sve pojesti i pritom jako, ali jakooo u njima uživati...

Ljeto i kasno proljeće jednostavno ne možemo zamisliti bez sladoleda. Malo je reći da ga upravo u tom periodu volimo pojesti barem svaki drugi dan i pritom mijenjati okuse. Ponuda ove omiljene osvježavajuće poslastice, kojoj rijetko tko može odoljeti, u Zagrebu i okolici vrlo je bogata i raznovrsna. Nije bitno volite li klasične okuse, one voćne ili pak neke neobične kombinacije, mnogi u svojim ponudama imaju baš sve što možete ili pak ne možete zamisliti, ali svakako možete kušati. S obzirom na to da s toplijim danima već neko vrijeme intenzivno razmišljamo o tome gdje bismo mogli već danas pojesti sladoled, koji je pritom ukusan i cjenovno proporcionalan, u nastavku vam donosimo niz provjerenih slastičarnica koje vas u tom pogledu neće razočarati, a s novom sezonom uveli su i neke novitete. Dalje je sve na vama, mi smo predložili iz iskustva, a vi prošetajte do njih već danas i nagradite svoje nepce nekom fuzijom okusa… 

 

Amélie

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 1)

Torterie Macaron

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 2)

Slastičarnica "Orijent"

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 3)

Na cesti b 041

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 4)

Slatka Tvornica Medenko 

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 5)

Vincek

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 6)

Cukeraj

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 7)

Oranž bistro & wine bar

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 8)

Millennium

Zaželjeli ste se sladoleda? Podsjećamo gdje ih ono sve možete pojesti u Zagrebu i okolici, a da su pritom jako ukusni (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više