Search

Zagrebačka gastro scena može se pohvaliti jednim novim zanimljivim restoranom

Zagrebačka gastro scena može se pohvaliti jednim novim zanimljivim restoranom

Fidel Gastro


Image: Facebook

Novo otvoreni restoran Fidel Gastro objedinjuje najmoderniju fusion kuhinju, bogatu ponudu vina i urbane ritmove jazza i bluesa...

Zagreb je prije nekoliko dana dobio novu gastro destinaciju zanimljivog imena Fidel Gastro. Riječ je o novo otvorenom restoranu u ulici Krste Pavletića 1 (na Trešnjevki u nekadašnjoj Herucovoj tvornici) koji objedinjuje najmoderniju fusion kuhinju, bogatu ponudu vina i urbane ritmove jazza i bluesa. Ono po čemu je ovo mjesto zanimljivo jest što im je prije svega cilj spojiti gastronomiju i noćni provod s obzirom na to da će se nekoliko puta tjedno održavati glazbene večeri, a tome u prilog ide i interijer koji je podijeljen u dvije zone. Onaj s visokim stolovima i stolcima u ulozi bara i onaj golemi restoranski u kojem će se gosti moći prepustiti pravim gastro delicijama koje potpisuje chef Petar Tomašević.

Zagrebačka gastro scena može se pohvaliti jednim novim zanimljivim restoranom (фото 1)

Inače, Fidel Gastro može se pohvaliti s prostorom površine od 350 četvornih metara koji je naglašen industrijskim stilom uređenja u kombinaciji s vintage detaljima, dok toplinu cijelom prostoru daje drvo te stolci u jarkoj crvenoj i žutoj boji. Za uređenje interijera zaslužan je scenograf i kipar Nedjeljko Mikac Cak. U svakom slučaju, čini se kako je Fidel Gastro jedan ambiciozan restoranski projekt koji bi po svemu sudeći trebao ugoditi i zadovoljiti nepca gurmana koji  prije svega cijene ukusan i kvalitetan zalogaj u lijepo uređenom i skladnom prostoru. 

Zagrebačka gastro scena može se pohvaliti jednim novim zanimljivim restoranom (фото 2)

Zagrebačka gastro scena može se pohvaliti jednim novim zanimljivim restoranom (фото 3)

Zagrebačka gastro scena može se pohvaliti jednim novim zanimljivim restoranom (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više