Search

Zagrebačko carstvo najfinijih začina

Zagrebačko carstvo najfinijih začina

Farma


Image: Facebook

"Mjesto gdje sastojci postaju hrana, a hrana postaje užitak", poručuju nam iz Farme

Sve vas koji volite kuhati, ali i one koji vole da im fino kuhaju, razveselit će vijest da se u zagrebačkom King Cross centru na Jankomiru nedavno otvorila odlična trgovina najfinijih začina. Farma je mjesto za sve koji vole neobične i zdrave, odnosno iz ekološkog uzgoja namirnice. Osim začina, pronaći ćete različite tjestenine, ulja, octeve, žitarice te razne vrste suhog i kandiranog voća, ali i mnoge druge fine stvari.

Farma

Začini sa Farme će u vaša jela udahnuti neobičan duh Mediterana, Afrike, Indije, Amerike, odnosno cijelog svijeta. Nakon što jelo obogatite začinima i dodate neki od priloga poput cous-cousa, boulgura ili amarantha, sve skupa osvježite s domaćim maslinovim uljem i pripremite se za desert: suho ili kandirano voće. A za sam kraj odaberite jedan od čajeva; korijen maslačka ili ginko list. Ovdje priče počinju i završavaju!

Svi proizvodi dolaze sa farmi te su ekološkog uzgoja, a naći ćete preko 70 vrsta različitih začina, začinskog bilja i mješavina iz cijelog svijeta poput harisse, estragona, čubara, pimenta, anisa i mnogih drugih gastro detalja. Za neke se stvari isplati uputiti do Škorpikove!

Farma

Zagrebačko carstvo najfinijih začina (фото 1)

Zagrebačko carstvo najfinijih začina (фото 2)

Zagrebačko carstvo najfinijih začina (фото 3)

Zagrebačko carstvo najfinijih začina (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više