Search

Zagrebačko mjesto za ljubitelje piva

Zagrebačko mjesto za ljubitelje piva

Pivana u zagrebačkoj Ilici

Urednik: BURO.


Image: PR

Kultna pivnica Zagrebačke pivovare u novu godinu zakoračila je u novom izdanju i s novim imenom „Pivana“, što je sinoć prigodno obilježila velikim partyjem otvorenja

Cijeli prostor Pivane prožet je izlošcima iz bogate povijesti Zagrebačke pivovare te nizom informativnih i edukativnih detalja iz povijesti pivarstva i svijeta piva. Osvježena Pivana svojim će originalnim interijerom i kvalitetnom ponudom obogatiti ugostiteljsku i turističku ponudu Zagreba te njegovim stanovnicima i posjetiteljima pružiti novo mjesto za ugodna druženja i dobru zabavu uz nezaobilazan pivski asortiman.

Pivana
Osim novog ruha i vrhunske ponude piva, Pivana nudi i bogat zabavni program koji se prije svega temelji na urbanom glazbenom zvuku u sklopu kojeg će redovito nastupati poznati glazbenici, demo bendovi, cover bendovi i DJ-i, a planira se i pokretanje i održavanje pub kvizova te pivskih kabarea.

Pivana

Osim što će karta ugostiteljske i zabavne ponude Zagreba biti obogaćena kultnim mjestom okupljanja ljubitelja piva, želja je Zagrebačke pivovare učiniti Pivanu istinskim muzejom piva i pivske kulture putem škole pivarstva i pravilnog točenja piva te sljubljivanja piva i hrane.

Pivana

Pivana

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više