Search

Zavirite u legendarni kafić iz serije \"Prijatelji\"

Zavirite u legendarni kafić iz serije "Prijatelji"

Central Perk


Image: Buro247.ru

17. rujna će se u njujorškoj četvrti SoHo otvoriti identična replika poznatog kafića Central Perk u kojoj su "Prijatelji" ispijali kave svakog dana za vrijeme trajanja serije

Kako bi proslavili 20. godišnjicu od emitiranja prve epizode 22. rujna, Warner Bros. i brend Eight O'Clock Coffee su se upustili u projekt realizacije identične replike kafića koji će postojati samo u pop-up izdanju. Iako su za vrijeme i nakon emitiranja serije mnogi kritizirali kako je moguće da prosječni stanovnik Manhattana uz svoj posao provodi toliko vremena ispijajući kavu, lokal će zasigurno okupiti mnoštvo obožavatelja koji će htjeti na trenutak osjetiti atmosferu serije. 

Zavirite u legendarni kafić iz serije "Prijatelji" (фото 1)

Zahvaljujući činjenici da je originalan set sačuvan, on će se samo nakratko samo prebaciti na novo mjesto zajedno sa svojim istrošenim narančastim trosjedom. Kafić će biti otvoren do 18. listopada, a u svojoj ponudi će imati i posebnu aromatičnu mješavinu kave Central Perk Roast, dok organizatori otkrivaju kako bi lokal mogao posjetiti i originalni barista - plavokosi Gunther.

Zavirite u legendarni kafić iz serije "Prijatelji" (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više