Search

Zavirite u novi \"it\" restoran u Londonu koji spaja gastronomiju i umjetnost

Zavirite u novi "it" restoran u Londonu koji spaja gastronomiju i umjetnost

Duddell’s London


Image: Ed Reeve

Ako vam je gastronomija vodilja u domeni vaših putovanja, onda ovaj novi restoran u Londonu svakako uvrstite na popis mjesta koja trebate posjetiti...

Cijenjeni arhitektonski studio iz Londona, Michaelis Boyd, dovršio je projekt prekrasnog interijera novog famoznog restorana u istom gradu. U pitanju je trenutno "it" mjesto imena Duddell’s London koje spaja umjetnost i vrhunsku gastronomiju. Zanimljivo je kako je restoranski prostor smješten u prostore bivše crkve, a glavni chef kuhinje je Daren Liew, koji je prethodno radio kao sous chef u Hakkasan grupaciji. Duddell koncept restorana začet je u Hong Kongu 2013. godine i nositelj je dvije Michelinove zvjezdice i vrlo brzo našao se pri vrhu na svjetskoj gastronomskoj karti, a sa svim onim čime su osvojili dosadašnju publiku, nastavit će primjenjivati i u spomenutom novom restoranu.

Zavirite u novi "it" restoran u Londonu koji spaja gastronomiju i umjetnost (фото 1)

Duddell’s London proteže se tako na dvije etaže. I dok je ona prva zadržala donekle autentičan izgled i "ostatke" crkve s obzirom na neke detalje koji su zadržani, druga etaža, odnosno mezanin, kontra je u kojoj dominira bjelina, staklo i nježno pastelni mozaik podnih pločica. Neosporno je kako cijeli prostor izgleda prilično raskošno i luksuzno čemu u prilog ide i kombinacija pozlaćenih detalja te tamno tirkiznih zidnih pločica koje su glavni akcent na donjoj etaži. Naravno, ne možemo ne spomenuti da je sam prostor estetski vrlo insta friendly, dok bi hrana prema svemu sudeći trebala biti vrhunska. 

Zavirite u novi "it" restoran u Londonu koji spaja gastronomiju i umjetnost (фото 2)

Zavirite u novi "it" restoran u Londonu koji spaja gastronomiju i umjetnost (фото 3)

Zavirite u novi "it" restoran u Londonu koji spaja gastronomiju i umjetnost (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više