Traži

Zdravi juice bar kakav želimo u Hrvatskoj

Zdravi juice bar kakav želimo u Hrvatskoj

Oaza zdravih sokova u sunčanoj Kaliforniji

Urednik: Tina Kovačiček


Fotografija: Bells & Whistles promo

Lijepe gastro vijesti stižu iz daleke Kalifornije

Iako smo miljama udaljeni od sunčane Kalifornije, dobre vijesti ipak su doputovale do nas i na prvi pogled ostali smo oduševljeni juice barom nazvanim Juice served here, otvorenim prošle godine u zapadnom Hollywoodu. Brending i cjelokupan dizajn potpisuje nagrađivani kalifornijski studio Bells & Whistles.

Ovaj bar omiljeno je mjesto lokalaca kada se radi o zdravom organskom gutljaju i zalogaju. Juice served here nude sokove od svježeg voća i povrća koji se svakodnevno nabavljaju iz provjerenog organskog uzgoja, i vlasnici garantiraju da niti jedan sok nije nalik drugome. Uz juice možete prigristi sitan zalogaj poput peciva, kroasana, sendviča ili svježeg voća.

U skladu s idejama o zdravom životu, interijer je osmišljen kao prozračan i topao prostor u kombinaciji sa svijetlim drvetom uzdajući se u onaj švedski šarm koji uvijek prolazi. Ispunjen je zelenim biljkama, a čak se i na stropu nalazi metalna konstrukcija koji pridržava teglice s raslinjem. Nismo sigurni kako ga zalijevaju, ali izgleda dizajnerski šarmantno. Ovo je definitivno bar gdje bismo voljeli provesti i dulje od "uzmi sok i bježi" trenutka.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor