Search

Znamo gdje se jede najbolji nedjeljni brunch koji u vrijeme adventa postaje još i bolji

Znamo gdje se jede najbolji nedjeljni brunch koji u vrijeme adventa postaje još i bolji

Ideja zahvaljujući kojoj ćete zaraditi ekstra bodove u društvu

Urednik: BURO.


Iako je jako lijepo kuhati za obitelj i prijatelje, još je ljepše kad netko drugi kuha za tebe, pogotovo za vrijeme Adventa, u sezoni domjenaka, ludih tuluma noću i kuhanog vina danju. No možda je najljepše kada za vas i najmilije kuha netko treći - ako nas pitate, idealno Ana Grgić, chefica zagrebačkog hotela Esplanade i autorica sada već glasovitog nedjeljnog bruncha u bajkovitom božićnom ugođaju jednog od najljepših hotela u državi.

Znamo gdje se jede najbolji nedjeljni brunch koji u vrijeme adventa postaje još i bolji (фото 1)

Znamo gdje se jede najbolji nedjeljni brunch koji u vrijeme adventa postaje još i bolji (фото 2)

U Esplanadinom Zinfandel'su tako svaku adventsku nedjelju možete zaokružiti gurmanskom rapsodijom uz selekciju vrhunskih vina i jedinstveni glazbeni nastup mlade i talentirane vokalistice Dore Škender koja će tijekom adventskih nedjelja te na božićni ručak izvoditi jazz klasike, soul evergreene i tradicionalne božićne pjesme. Ponuda se sastoji od raskošne selekcije jela s bife stola, među kojima se nalaze i svježe kamenice, sushi i sashimi sa škampima, tunom i lososom, pomno birani dalmatinski pršut, paški sir i slavonski kulen, ručno rađeni namazi, privlačne salate od lokalno uzgojenog povrća, kao i legendarne vrhnjem prelivene i zapečene Esplanade štrukle. Također, osim što je u ponudi i cijeli niz ribljih i mesnih glavnih jela, u Esplanadi će za vas i pred vama pripremiti i Cezar salatu ili njihov glasoviti tatarski biftek, jedan od uvjerljivo najboljih u gradu.

Znamo gdje se jede najbolji nedjeljni brunch koji u vrijeme adventa postaje još i bolji (фото 3)

Znamo gdje se jede najbolji nedjeljni brunch koji u vrijeme adventa postaje još i bolji (фото 4)

Ako već ne zbog svega navedenog, ono zbog čega nedjeljni brunch u Esplanadi u vrijeme Adventa nikako ne isplati propustiti jest selekcija provjereno spektakularnih božićnih kolača koji osim okusom osvajaju i izgledom.

Ipak, prije nego se zaputite prema švedskom stolu, zagrijte se aromatičnim kuhanim vinom, punčem, toplim ginom s čajem od đumbira ili vrućom čokoladom s mirisnim dodacima u Esplanade 1925 Lounge & Coctail Baru, nećete zažaliti - a i pomoći ćete apetitu da proradi.

Znamo gdje se jede najbolji nedjeljni brunch koji u vrijeme adventa postaje još i bolji (фото 5)

Brunch je u ponudi Zinfandel'sa svake nedjelje od 12 do 15 sati. Cijena po osobi iznosi 350 kn, za djecu 175 kn, dok je za mlađe od šest godina besplatan.

Leave a comment

više