Search

Znamo koji zagrebački restoran prvi nudi 3D animacije jela prije naručivanja!

Znamo koji zagrebački restoran prvi nudi 3D animacije jela prije naručivanja!

"Le Petit Chef" premijerno u Baltazaru!

Urednik: E.G.

Image: PR

U zagrebačkom restoranu Baltazar, po prvi put u Hrvatskoj, predstavljena je 3D animacija Le Petit Chef. To je je inovativni i potpuno novi koncept restorana koji se bazira na gledanju animacije prije dolaska jela. Animacija koristi najsuvremeniju vizualnu 3D tehnologiju i efikasno pričanje priča kroz okuse, prizore i zvukove. Vizualni sadržaj, glazba, dekoracija i rekviziti potrebni za prikazivanje animacije pomno su odabrani kako bi gastronomski užitak bio na najvišem nivou.

Znamo koji zagrebački restoran prvi nudi 3D animacije jela prije naručivanja! (фото 1)

Nove tehnologije su na velika vrata ušle u svijet suvremene gastronomije kako bi pomogle pri kreiranju jedinstvenog doživljaja u restoranima. Kultni zagrebački restoran Baltazar odlučio se prvi u Hrvatskoj uvesti 3D mapping Le Petit Chef ne bi li svojim gostima ponudio uvid u svjetske trendove. 

Znamo koji zagrebački restoran prvi nudi 3D animacije jela prije naručivanja! (фото 2)

"Le Petit Chef nas je oduševio svojom duhovitošću i vrhunskom tehnologijom. Sigurni smo da će ovaj koncept naći poklonike među ljubiteljima tehnoloških inovacija kao i među najmlađom populacijom", rekla nam je Tamara Čimbur. Baltazar trenutno nudi mesni Le Petit Chef menu - predjelo, glavno jelo i desert, a uskoro će ponudu proširiti i s ribljom varijantom. Le Petit Chef projiciran na Vaš stol samo za Vas priprema rižoto inspiriran orijentom, grilla meso i radi sladoled u snježnom krajoliku stvarajući nezaboravno iskustvo objedovanja. UtiliterX  ekskluzivni je partner i zastupnik za cijelu Adriatic regiju tima Skullmapping iz Belgije, idejnih kreatora Le Petit Chefa. Rezervacije i više informacija o Le Petit Chefu možete pronaći ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više