Traži

Znamo koji zagrebački restoran prvi nudi 3D animacije jela prije naručivanja!

Znamo koji zagrebački restoran prvi nudi 3D animacije jela prije naručivanja!

"Le Petit Chef" premijerno u Baltazaru!

Urednik: E.G.


Fotografija: PR

U zagrebačkom restoranu Baltazar, po prvi put u Hrvatskoj, predstavljena je 3D animacija Le Petit Chef. To je je inovativni i potpuno novi koncept restorana koji se bazira na gledanju animacije prije dolaska jela. Animacija koristi najsuvremeniju vizualnu 3D tehnologiju i efikasno pričanje priča kroz okuse, prizore i zvukove. Vizualni sadržaj, glazba, dekoracija i rekviziti potrebni za prikazivanje animacije pomno su odabrani kako bi gastronomski užitak bio na najvišem nivou.

Nove tehnologije su na velika vrata ušle u svijet suvremene gastronomije kako bi pomogle pri kreiranju jedinstvenog doživljaja u restoranima. Kultni zagrebački restoran Baltazar odlučio se prvi u Hrvatskoj uvesti 3D mapping Le Petit Chef ne bi li svojim gostima ponudio uvid u svjetske trendove. 

"Le Petit Chef nas je oduševio svojom duhovitošću i vrhunskom tehnologijom. Sigurni smo da će ovaj koncept naći poklonike među ljubiteljima tehnoloških inovacija kao i među najmlađom populacijom", rekla nam je Tamara Čimbur. Baltazar trenutno nudi mesni Le Petit Chef menu - predjelo, glavno jelo i desert, a uskoro će ponudu proširiti i s ribljom varijantom. Le Petit Chef projiciran na Vaš stol samo za Vas priprema rižoto inspiriran orijentom, grilla meso i radi sladoled u snježnom krajoliku stvarajući nezaboravno iskustvo objedovanja. UtiliterX  ekskluzivni je partner i zastupnik za cijelu Adriatic regiju tima Skullmapping iz Belgije, idejnih kreatora Le Petit Chefa. Rezervacije i više informacija o Le Petit Chefu možete pronaći ovdje.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više