Search

Znate li za zagrebački projekt \"Jedem doma\"?

Znate li za zagrebački projekt "Jedem doma"?

Originalna ideja

Urednik: A.P.


Image: PR

Domaćice usluge "Jedem doma" nabavljaju kvalitetne namirnice na Dolcu i klijentima pokrivaju potrebu za kuhanim obrocima tijekom radnog tjedna, spašavaju ih kuhanja vikendom i pripremaju gozbe uoči dolaska gostiju

Već nekoliko tjedana Dolcem kruže simpatične gospođe s torbama za kupnju s neobičnim natpisom – "Jedem doma". Zvučno ime naziv je novog servisa za pomoć u kućanstvu, specijaliziranog za nabavu namirnica i pripremu obroka u domu klijenata. Pouzdana kućna pomoćnica servisa "Jedem doma", koja na vaša vrata dolazi s vrećicama punim najkvalitetnijeg voća, povrća, mesa i ribe, i u vašem domu priprema jela prema vašim željama i potrebama. U hladnjaku ćete naći drugo jelo namijenjeno konzumaciji sutradan, a neka jela bit će skladištena u zamrzivač za daljnju uporabu. Sve to u lijepo dizajniranim staklenkama i s otisnutim uputama na koji način navedena jela doraditi ili dopuniti prilogom.

jedem doma

Servis je osnovala Zagrepčanka Željka Maras, kojoj je nakon karijere u novinarstvu i marketingu ovo prvi samostalni poduzetnički projekt: "Dosad su se usluge pomoći u kućanstvu na našem tržištu uglavnom odvijale u zoni sive ekonomije, uz prešutno odobravanje i jedno zažmireno oko svih uključenih sudionika. To ne mora i ne treba biti tako. Djelatnice servisa "Jedem doma" u radnom su odnosu sa svim pravima i obvezama koje iz njega proizlaze. Klijent za obavljeni posao dobiva račun i jamstvo kvalitete obavljenog posla, iza kojeg stoji registrirani poslovni subjekt."

Djelatnice servisa "Jedem doma" nisu profesionalne kuharice, to su odlične domaćice, vrsne kuharice-amaterke, čije se gozbe u njihovom krugu rodbine i prijatelja naširoko prepričavaju. One znaju prepoznati kvalitetnu namirnicu, spretne su i uredne u kuhinji, sjajno kuhaju, imaju ugodnu osobnost i pozitivan stav prema životu, pouzdane su i povjerljive osobe, a ulaže se i u njihovu kulinarsku edukaciju.

Sve informacije potražite na stranici www.jedemdoma.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više