Traži

Istražujemo: najbolji spa hoteli na svijetu

Istražujemo: najbolji spa hoteli na svijetu

Pariz, London, New York, Tokio, Marakeš


Nakon napornih izleta, razgledavanja grada i muzeja na poslovnim ili privatnim putovanjima, često poželimo učiniti nešto za sebe. Pri tom pribjegavamo brzinskim procedurama u kućnoj radinosti, što se nakon dugih letova i iscrpljujućeg čekanja po aerodromima može negativno odraziti na vanjski izgled i duševni mir. Kako bi ste i u stranim gradovima imali priliku za dubinski odmor, donosimo izbor 5 ekskluzivnih wellness spa centara u cijelom svijetu.

La Mamounia, Marakeš, Maroko

spahoteli

Raskošni spa centar, površine 2500 četvornih kilometara, nalazi se unutar jednog od najskupljih luksuznih hotela u Marakešu - La Mamounia, i nudi svojim gostima više od stotinu tretmana njege lica i kože. Koriste se proizvodi Shiseido, marocMaroc, Wella, Laric, ali i organski proizvodi poput ružine vodice, arganovog maslaca, crnog sapuna, vodice od cvijeća breskve i marokanske gline. Različite vrste masaže, veliki bazen s tretmanima u vodi i soba za meditaciju - sve to u pravim kraljevskim odajama.

spahoteli

SPA by Sofitel, Sofitel London St. James, London

spahoteli

Na tri kata ovog wellness centra unutar hotela Sofitel, možete pronaći doslovno sve. Počevši od klasične manikure i pedikure, pa sve do ekskluzivne metode masaže i tretmana pomlađivanja kože lica uz pomoć svjetski poznatih kozmetičkih brendova Carita i Cinq Mondes. Vlasnici salona su uvjereni kako će sami, na prvi pogled neprimjetni detalji, kao interijer centra u kojem se nalazi čovjek i mirisi koje udiše, jako utjecati na njegovo emocionalno stanje i duševni mir. Baš zbog toga, već na samom ulazu u ovaj spa, oči započinju svoj odmor na bež-zlatnim tonovima interijera, a nos udiše ugodan opuštajući miris.

spahoteli

Mandarin Oriental Hotel, Tokio

spahoteli

S 37. kata wellness centra u hotelu Mandarin Oriental pruža se prekrasan pogled na ovaj megalopolis. Svaki klijent može dobiti individualan spa tretman, u koji je obavezno uključena masaža, tretman za tijelo i njegu kože lica. Proizvode koji vam se svide, možete kupiti u posebnom butiku unutar hotela.

spahoteli

Four Seasons Hotel George V, Pariz

Istražujemo: najbolji spa hoteli na svijetu (фото 1)

Nakon duge šetnje Elizejskim poljanama, najbolje je opustiti se u klasičnom francuskom interijeru chic spa centra u hotelu Four Seasons. Preporučujemo isprobati ekskluzivan tretman, nadahnut ljepotom Marie Antoinette, pod nazivom Orange Blossom. On uključuje scrub na osnovi narančine kore, piling za glatku kožu od citrusa i narančine vodice, te masažu toplim shea maslacem.

spahoteli

The Peninsula Spa by ESPA, The Peninsula Hotel, New York

spahoteli

Jedan od najboljih wellness centara SAD-a, prema ocjeni Condé Nast Traveler, nalazi se u samom centru Manhattana, na Petoj aveniji - u hotelu Peninsula. Interijer salona je uređen s elementima Istoka - japanska glazba i prigušeno svjetlo, stvaraju čarobnu atmosferu. Unikatne metode s primjenom najboljih azijatskih i europskih tehnika, garancija su savršenog rezultata i odličnog osjećaja koji će dugo trajati.

spahoteli

Tekst: D.Č./L.B.

Napišite komentar

više