Traži

Najljepše terme kontinentalne Hrvatske

Najljepše terme kontinentalne Hrvatske

Ne znate gdje za produženi vikend?


S ljepšim vremenom počinje i sezona kupanja na bazenima i u termama. Za vas smo istražili gdje u kontinentalnoj Hrvatskoj najbolje možete uživati u kupanju i suncu ili možda otići na proljetni odmor.

Spa&Sport Resort Sveti Martin

Najljepše terme kontinentalne Hrvatske (фото 1)

Spa&Sport Resort Sveti Martin nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja i pravo je mjesto za opuštanje, wellness, sport i aktivni odmor, organiziranje kongresa i team building, a duge je i bogate povijesti kupališnog turizma. Resort se sastoji od kompleksa zatvorenih bazena s termalnom vodom, ljetnog aquaparka, wellness centra i gastronomskih punktova. Posebno će uživati ljubitelji golfa na novom terenu s devet rupa i grijanim greenovima od umjetne trave, koji je među prvima u Europi po očuvanju prirode zbog smanjene uporabe pesticida, i što je najbolje, golf možete igrati tijekom cijele godine. 

Osim Apartmana Regina sa 120 apartmana, od 2009. godine, u Resortu se možete smjestiti u hotelu Spa Golfer, u sklopu kojeg se nalazi luksuzni wellness centar s holističkim programom i modernom opremom. 

Najljepše terme kontinentalne Hrvatske (фото 2)

http://spa-sport.hr/ 

Terme Tuhelj

Najljepše terme kontinentalne Hrvatske (фото 3)

Terme Tuhelj nalaze se u centru hrvatskog Zagorja, na izvoru termalne vode i ljekovitog blata, udaljene od Zagreba svega 40-ak kilometara. Postoje od 2003. godine, a od tada do danas, renoviran je hotel, izgrađen je vanjski kompleks bazena Vodeni planet, uređen je Svijet sauna i SPAeVITA centar njege i ljepote, unutarnji bazeni Vodenog planeta, sportska dvorana, uređen je i kamp, Mihanovićev perivoj, kongresni centar, a prošle je godine izgrađen i novi hotel Well i kongresni centar. Hotel Well okružen wellness vrtovima, zelenilom i modernom arhitekturom, sadrži 264 sobe. Gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatom dječjem sadržaju i igraonici te bogatoj gastronomskoj ponudi. Avanturisti se mogu smjestiti u kampu, u kojem istovremeno mogu pronaći zabavu, opuštanje i, naravno, rekreaciju.  

Terme Tuhelj nude i usluge organiziranja poslovnih sastanaka, kongresa, konferencija, seminara, teambuildinga, izložbi, evenata, radionica, poslovnih ručkova i večera te ostalih društvenih događanja. Vodeni planet Termi Tuhelj najveće je kupalište u Hrvatskoj. Vodene atrakcije i 8 bazena gostima pružaju jedinstven doživljaj na jednom mjestu. Osim u Vodenom planetu možete uživati i u bazenima na izvoru, gdje možete isprobati učinkovitost ljekovitog, peloidnog blata te uživati u termalnoj izvorskoj vodi.  

http://www.terme-tuhelj.hr/hr 

Terme Jezerčica

Najljepše terme kontinentalne Hrvatske (фото 4)

Terme Jezerčica, također su smještene u srcu Zagorja, u Donjoj Stubici, na samom izvoru prirodne i ljekovite termalne vode. Gostima je na raspolaganju suvremeno opremljen wellness centar i spa zona. Vanjski vodeni park namijenjen svim generacijama uključuje tri vanjska bazena i igralište za najmlađe, pet unutarnjih bazena, rekreacijski olimpijski bazen, bazen za djecu s toboganima i s igračkama, bazen za neplivače i masažni bazen s gejzirom, a to je sve samo dio vodenih i wellness & spa atrakcija koje očekuju posjetitelje. Hotelski restoran nudi jelovnik s tradicionalnim zagorskim jelima, a su i lobby bar, sunshine bar te pool bar. 

Najljepše terme kontinentalne Hrvatske (фото 5)

http://www.terme-jezercica.hr/index.asp

Tekst: Nikolina Kranjec

Napišite komentar

više