Search

Dočekajte novu 2014. u retro stilu

Dočekajte novu 2014. u retro stilu

Prijedlozi za drugačiju novogodišnju noć


Image: Foto: PR

Dočekajte novu 2014. u retro stilu (фото 1)

Nova 2014. godina itekako nam se približila, a s njome i razlog da se odlično provedemo tu posljednju noć stare nam godine. Organizatori novogodišnjih noći pobrinuli su se ponuditi nam što raznovrsnije događaje, a na nama je da biramo! Glavni trgovi ponudit će dobar koncertni program, tako će Hladno pivo zauzeti binu na glavnom zagrebačkom trgu, Riječani će uživati uz Majke, Massima i Quasarr, a u Splićani će Novu godinu dočekati uz Gibonnija te Dino Dvornik tribute bend Noa. Svaki od klubova također će ponuditi svoje viđenje dobre zabave. Tako će, primjerice, novootvoreni zagrebački klub Mikser u Donjim Sveticama ponuditi line-up od čak dvanaest sjajnih DJ-a elektroničke glazbe (Labud, Mimi, Funk Guru, Phillipe, Brighton, Xylo, Ivan Komlinović, Jan Kinčl Zero...) i tako vas ispratiti u 2014., a Tvornica kulture je udružila snage s radijem 101 te su angažirali DJ kolektiv koji već žari Velikim i Malim pogonom. Ukoliko ste raspoloženi za drugačiju ideju dočeka odabrali smo 3 prijedloga za provod u retro stilu.

Doček Nove godine u zagrebačkom kinu Tuškanac bit će obilježen odličnim filmovima "Gospođica mama" iz 1939. godine i novim, ovogodišnjim, uratkom Woodyja Allena "Blue Jasmine", zatim glazbom za koju će se duo Dora Benc i Mima Simić pobrinuti da se nastavi u jednako filmskom tonu, a indijska hrana posebno će začiniti večer, uz izbor i za one tradicionalnije kušače.

Dočekajte novu 2014. u retro stilu (фото 2)

Francuski Bistro Bardot pripremio je La Boum Retro večer kao gastro-glazbeni doživljaj. S obzirom da ćete biti na izvoru francuskih okusa koji će pristizati iz kuhinje, za glazbu će se pobrinuti DJ William Collins & ide1 i začiniti večer uz jazz, soul, funk, disco glazbene stilove, a na vama je da odradite retro chic dress code.

Dočekajte novu 2014. u retro stilu (фото 3)

Za vintage avanturu izvan Zagreba pobrinuo se rovinjski hotel Lone gdje vas čeka Dolce Vita program za doček 2014. Službeno je započeo ove subote, ali vrhunac će obilježiti novogodišnji koncert The Goodfellas benda. Uz vintage inspiraciju, osim vrhunske zabave, dolazi i raznovrsna gastro ponuda te poseban Dolce Vita program koji slavi vintage kulturu u svim njezinim oblicima: glazbi, filmu, dizajnu, modi, plesu i hrani. Zabavni program obogatit će i mnoštvo drugih aktivnosti i programa, kao što je American Dinner, koncert B&Bops benda, filmske večeri te degustacija odličnih istarskih vina.

Dočekajte novu 2014. u retro stilu (фото 4)

Stoga, što god odlučili, sa sobom ponesite dobro raspoloženje i odlično se provedite!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više