Search

Gdje popiti najbolje kuhano vino u Zagrebu?

Gdje popiti najbolje kuhano vino u Zagrebu?

Idealno, toplo, mirisno i zimsko

Tekst: Tina Kovačiček


Image: Foto: adventzagreb.com,
advent na Zrinjevcu Facebook

Jeste li već pronašli svoje omiljeno mjesto za ispijanje toplog, mirisnog i klasično "zimskog" kuhanog vina? Ukoliko niste, čitajte dalje jer smo otkrili nekoliko gradskih lokacija u Zagrebu kojima smo se poželjeli vratiti u potrazi za istim gutljajem. Nema boljeg od dobrog kuhanog vina uz ova silna božićna druženja!

Frajla Zagrebačka
Fuliranje, Tomićeva ulica

Naše prvo kušanje ove zimske sezone bilo je upravo kod kućice Frajli Zagrebačkih na Fuliranju kod Uspinjače. Osim odličnog kuhanog vina Frajle vam svakodnevno pripremaju prave božićne delicije. Svakako svratite!

Mali plac na artOmatu
HDLU - Džamija, Trg Žrtava fašizma
21. i 22. prosinac od 12h do 20h

Ovog vikenda se Mali plac s Tavana seli u Džamiju. S njime na novu lokaciju stižu i sva fina i organska hrana, a iz pouzdanih izvora znamo da ćete moći kušati i jako fino kuhano vino te ga spojiti s modno-kreativnim užitkom tekućeg artOmata.

Gdje popiti najbolje kuhano vino u Zagrebu? (фото 1)

Binimoto sushi
Fuliranje, Tomićeva

Za sve one željene eksperimentiranja i kušanja neobičnih vrsta kuhanog vina, kod kućice novootvorenog Binimoto sushija možete probati japansko bijelo kuhano vino. Vrijedi uvijek isprobati nešto novo!

Apetit
Fuliranje, Tomićeva

Nećete nam zamjeriti ako s kuhanog vina skrenemo na još jednu pravu božićnu tekuću deliciju - punč. A punč o kojem svi pričaju u Zagrebu je onaj kod kućice Apetita na Fuliranju. Iako vam pravi majstori nikada ne žele otkriti svoje tajne, tako smo i mi ostali kratkih rukava, ali znamo da ga želimo popiti ponovno!

Golf caffe
Preradovićeva 2

Ako se želite skloniti od hladnoće, ali istovremeno ostati u centru zbivanja, posjetite popularni Golf caffe u Preradovićevoj. Tamo će vas dočekati topli ambijent i odlično kuhano vino koje se poslužuje u velikim šalicama, a odiše aromama svježe naranče, štapića cimeta i klinčića te zagrijava i one najzahtjevnije.

Gdje popiti najbolje kuhano vino u Zagrebu? (фото 2)

Vivat Fina Vina
Advent na Zrinjevcu

Nezaobilazna postaja na omiljenom Zrinjevcu neka vam budu kuhana vina na kućici Vivat Fina Vina. Osim odličnih kuhanih vina, imaju i punčeve i sve potrebno za dobar zimski ugođaj na Zrinjevcu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više