Traži

Gdje potražiti inspiraciju za božićnu čaroliju?

Gdje potražiti inspiraciju za božićnu čaroliju?

Blagdanske kolekcije by Villeroy & Boch koje će vas oduševiti

Tekst: BURO.


Fotografija: Sponzorirani članak

Kako biste unijeli pravu božićnu atmosferu u svoj dom potrebno ga je i lijepo dekorirati. Ne znate kako? U dućanu My House naći ćete dekorativne i elegantne dekoracije za stolne aranžmane i božićne jelke, te porculansko posuđe kojim ćete unijeti poseban šarm i opuštajuću atmosferu u vaš životni prostor. Dekoracije iz Villeroy & Bocha pružaju bezbroj mogućnosti ukrašavanja, a svaka za cilj ima samo jedno - da osjetite blagdanski duh i ugodu u okruženju svog doma.

Toy's Delight

Villeroy & Boch svjetski je lider u proizvodnji visoko kvalitetnog posuđa, a posebnom blagdanskom ozračju pridonosi s kolekcijom Toy's Delight. Igra oblika ukrašenih borićima, igračkama i svečanom dekoracijom stvara čaroban odmor za vaše oči. Toy's Delight kolekcija, kojoj je osnovni uzorak božićno drvce na artiklima, prati vašu obitelj iz godine u godinu, a izvrstan je odabir za serviranje tradicionalnih božićnih jela.  Zbirka je to motiva i detalja koji vas na šarmantan i radostan način uvode u vrijeme zimskih blagdana i prizivaju tu slatku nostalgiju djetinjstva.

Blagdanske kolekcije Villeroy i Boch potražite u dućanima My House u zagrebačkim City Center one East (Slavonska avenija 11d)  i City Center one West (Jankomir 33) te splitskom City center one (Vukovarska 207).

Toy's Delight

Gdje potražiti inspiraciju za božićnu čaroliju? (фото 1)

Gdje potražiti inspiraciju za božićnu čaroliju? (фото 2)

Gdje potražiti inspiraciju za božićnu čaroliju? (фото 3)

Gdje potražiti inspiraciju za božićnu čaroliju? (фото 4)

Napišite komentar