Search

Kako se riješiti stresa uz pomoć mobitela?

Kako se riješiti stresa uz pomoć mobitela?

Aplikacije za vaš pametni telefon

Tekst: BURO.


U današnjem modernom svijetu svaka druga osoba pati od posljedica stresa i to je činjenica koja se sve teže može osporiti. Iako je mobitel zasigurno jedna od tekovina suvremene stres kulture, kako ipak ne biste sjedili na mjestu i dopustili da stres utječe na vas, pokušajte isprobati neku od aplikacija za pametne telefone koja bi vam mogla pomoći.

Bubble Wrap

Uz pomoć ove aplikacije rješavate se stresa na staromodan način - bušeći plastične balončiće zraka. Grafičko rješenje je više poput igre - birate način bušenja, ubrzavate proces, rušite rekorde i uskoro već i zaboravljate da ste pod stresom.

Stress Tracker

Antistres aplikacija

Nervozni ste? Ponekad je samo potrebno osvijestiti kako ste pod velikim utjecajem stresa i već ćete biti na pola puta do smirivanja. Ova aplikacija pokušava naći razlog vaše nervoze te kroz razna rješenja pomaže da sljedeći put ne osjetite jednako jaku razinu stresa.

Ambience

Antistres aplikacija

Ova aplikacija pomoći će vam da se opustite zahvaljujući svojoj bogatoj biblioteci zvukova za relaksaciju (3500 melodija i šumova). Oni posebno zagriženi mogu miksati svoje vlastite najdraže melodije i zvukove.

iSlap

Antistres aplikacija

S ovim rješenjem zaboravite na pristojnost - stresa ćete se rješavati uz vrlo realistične pljuske koje ćete moći upotrijebiti na odabranom izvoru stresa. Ako ste baš posebno ljuti i nervozni, postoji i opcija "razbiti staklo" ili virtualna borba. Najvažnije je koristiti ovu aplikaciju umjereno.

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više