Search

10 hotela čije otvaranje se nestrpljivo iščekuje

10 hotela čije otvaranje se nestrpljivo iščekuje

Europa i SAD

Tekst: BURO.


Image: Foto: Büro247.ru

Top 10 hotela

Velik dio iskustva putovanja u stranu zemlju čini i hotel koji izaberemo. Hotelski svijet se neprestano mijenja i nudi nešto novo nezasitnim putnicima, a ovoga puta vam donosimo 10 najnovijih dopuna europskoj i američkoj ponudi koje će zadovoljiti i najzahtjevnije.

1. Cromlix House Hotel, Škotska

Cromlix House

Hotel koji će se otvoriti u malom škotskom gradiću Stirlingu projekt je velike tenisačke zvijezde Andyja Murraya. Nalazi se u vili iz viktorijanskog doba, a njegovo otvorenje planirano je za travanj ove godine. Do tada će u hotelu biti projektirano 14 luksuznih apartmana, dvije velike primaće sobe, blagovaonica, sale za konferencije i veliki zimski vrt. Na teritoriju hotela bit će uređene šetnice i čisto jezero iz kojeg se izlovljavaju ribe visoke kvalitete.

Cromlix House

2. Mondrian London, Engleska

Mondrian London

Novi hotel grupe Morgans Hotel Group uskoro će otvoriti svoja vrata na obali Temze. Sadržavat će 359 soba i apartmana s pogledom na rijeku, a gostima će biti na raspolaganju i predivan bar na obali rijeke, lounge terasa na krovu i spa centar Aqua Spa za najbolje moguće opuštanje nakon dugog obilaska uvijek zanimljivog grada. Budući da je lanac američki, vlasnici grupe obećali su u svoj londonski hotel unijeti glamuroznu holivudsku atmosferu karakterističnu za svoje hotele.

Mondrian London

3. St. Regis Istanbul, Turska

St. Regis Istanbul

U Istanbulu se ove godine očekuje otvaranje poznatog hotela St. Regis u njegovom povijesnom centru. Novi hotel imat će 118 soba, a nalazit će se u europskom dijelu grada. Apartmane uređuju najpoznatija imena svijeta dizajna interijera, a kulinarska ponuda bit će na maksimalnoj razini. Tako će se specijaliteti nuditi u predvorju hotela, u lounge baru na krovu i pubu. U sklopu hotela bit će predstavljen i trgovački centar s najboljim europskim brendovima.

St. Regis Istanbul

4. The Peninsula Paris, Francuska

The Peninsula Paris

Još jedno iznenađenje velike hotelske grupe očekuje nas ove godine i to u Parizu. Novi Peninsula Paris smješten na Avenue Kléber, nudit će svojim gostima 200 soba, 5 restorana i barova, kabinet za cigare i lounge na krovu starinskog zdanja u centru Pariza.

The Peninsula Paris

5. Shangri-La Hotel at The Shard, Engleska

 Shangri-La Hotel at The Shard

Prvi Shangri-La hotel u Velikoj Britaniji otvara se u londonskom neboderu The Shard. Sve sobe imaju unikatni pogled na grad zahvaljujući golemim panoramskim prozorima nebodera, a u unutrašnjost soba otkriva najveći luksuz od Bulgari proizvoda u kupaonici, pa sve do ergonomski podesivih kreveta i drugih zanimljivih sitnica. Svaka soba ima čak i svog osobnog butlera.

 Shangri-La Hotel at The Shard

6. The Ritz Paris, Francuska

The Ritz Paris

U srpnju ove godine, nakon gotovo dvije i pol godine restauracije, napokon svoja vrata otvara luksuzni The Ritz Paris. Obnovljeno zdanje sada će nuditi 103 nove sobe, 56 apartmana i osvježen interijer u stilu francuskih kraljevskih dvoraca 17. stoljeća.

The Ritz Paris

7. Park Hyatt New York, SAD

Park Hyatt New York

Hyatt ove godine planira otvaranje svog prvog hotela u New Yorku. Novi hotel smješten unutar nebodera od 90 katova, gostima će nuditi 210 soba. Od toga ih je 135 uredio guru suvremenog dizajna, arhitekt Thomas Juul-Hansen.

8. Marriott Marquis Washington DC, SAD

Mariott New York

Novi business class hotel otvara se u srcu prijestolnice SAD-a. Ponudit će svojim gostima čak 1175 soba i 49 luksuznih apartmana. Hotel će raspolagati s mnogo konferencijskih dvorana, otvorenim prostorom za održavanje evenata, dvoranom za bankete, 54 sobe za pregovaranje te direktnim ulazom u 5 restorana te trgovina koji će se nalaziti na prvom katu.

Mariott New York

9. Four Seasons Resort Orlando u Walt Disney World Resortu, SAD

Four Seasons u Walt Disney Resortu

Four Seasons Resort Orlando svoja vrata otvara u kolovozu ove godine, a bit će to pravi obiteljski hotel s 444 sobe. Hotel će se nalaziti na obali jezera unutar zabavnog parka Walt Disney World, a pogled s prozora će se protezati preko cijelog resorta.

Four Seasons u Walt Disney Resortu

10. Baccarat Hotel New York, SAD

Baccarat Hotel New York

Svoju 250. godišnjicu draguljarnica Baccarat odlučila je proslaviti otvaranjem hotela na 50 katova u New Yorku. U interijeru će prevladavati kristalni predmeti tvrtke - 114 soba i 26 apartmana ukrašavat će raskošni lusteri, golema zrcala i mnoštvo drugih predmeta dizajniranih isključivo za novi hotel.

Baccarat Hotel New York

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više