Search

Pustolovni odmor u srcu Afrike

Pustolovni odmor u srcu Afrike

Olare Mara Kempinski


U rezervatu Маasai Маrа koji se nalazi na jugozapadu Kenije, hotelski lanac Kempinski Hotels & Resorts otvorio je novi hotel Olare Mara Kempinski - šator-hotel premium klase u kojem ćete, osim vrhunskog luksuza i komfora, „u paketu“ dobiti i društvo antilopa, zebri i najvećih lavova na svijetu.

U egzotično turističko središte možete stići zrakoplovom iz Nairobija, prijestolnice Kenije ili automobilom iz Mombase, drugog najvećeg grada u zemlji. Teritorij rezervata Maasai Mara proteže se na 1510 kvadratnih kilometara, no sam se hotel sastoji od 12 šatora za 24 osobe, a skriva se u šumarku na obalama rijeke Mara. Krajolik će vas oduševiti svojom netaknutom ljepotom i rijetkim vrstama životinja koje ćete sada moći vidjeti u njihovom prirodnom okruženju.

kenijahotel

"Šator-hotel u rezervatu Мaаsai Мara svojevrsni je eksperiment hotelskog lanca Kempinski, a mi ćemo vam sa zadovoljstvom ponuditi iskustvo ovog neobičnog i inspirativnog odmora za avanturističke putnike. Ovdje ćete zateći divan krajolik, apsolutno intimnu atmosferu u kojoj možete doslovno komunicirati s prirodom. Sve je to popraćeno vrhunskim komforom i visokom razinom usluge“, izjavio je Reto Wittwer, generalni direktor i predsjednik lanca Kempinski Hotels.

Površina šatora iznosi 80 kvadratnih metara, a uređeni su u klasičnom afričkom safari stilu s dva bračna kreveta s baldahinom i tuševima u šatoru i na otvorenom, a u jednom od šatora nalazi se čak i bazen.

kenijahotel

Novi hotel namijenjen je aktivnim putnicima: u hotelu ćete pronaći široki spektar zabavnih sadržaja poput safarija s automobilima Land Сruiser 4X4 s ugrađenim navigacijskim sustavom, noćni safari, igre i šetnje u prirodi, posjet selima u kojima žive Masai, doručak u blizini nilskih konja i jutarnje putovanje u balonu iznad rezervata Maasai Mara.

kenijahotel

Nakon izleta, gosti šator-hotela Olare Mara Kempinski mogu se opustiti u bazenu ili kraj kamina uživati u koktelima. Olare Mara Kempinski svojim gostima nudi dnevne menije za doručak, ručak i večeru koje možete jesti u društvu ostalih gostiju hotela, ali i privatno u restoranu. Za romantičare, hotel nudi i večere pod zvjezdanim nebom u predivnoj divljoj prirodi.

Olare Мара Kempinski ponosi se svojim statusom eco-friendly hotela i pohvalnim odnosom prema okolišu. Noćenje u šatoru stoji 435 dolara po osobi. Iako vam se cijena možda čini astronomska, vjerujte, ovdje vam se to apsolutno isplati.

kenijahotel

kenijahotel

kenijahotel

kenijahotel

kenijahotel

kenijahotel

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više