Search

Legendarni Hotel de Paris se vraća u Saint Tropez

Legendarni Hotel de Paris se vraća u Saint Tropez

Otvorenje hotela 23. ožujka


Nakon dvije godine izgradnje, legendarni Hotel de Paris priprema novu dobrodošlicu za goste na francuskoj rivijeri u Saint Tropezu. Već 23. ožujka otvorit će se vrata kultnog Hotela de Paris koji je dio grupacije Preffered Hotels&Resorts.

Zahvaljujući poznatoj dizajnerici Sybille de Margerie koja je potpisala dizajn soba u pariškom hotelu Mandarin Oriental i Alainu Guailu, hotel je doživio svoju drugu renesansu. Hotel de Paris izgrađen je u 30-im godinama i jedan je od najprestižnijih hotelskih kompleksa premium klase u Saint Tropezu te poznato okupljalište za sve filmske zvijezde i glazbenike iz 60-ih i 70-ih.

hoteldeparis

Novi odvažni dizajn predstavljen je ponajprije otvorenim bazenom s prozirnim dnom. U hotelu se nalazi 52 sobe i 38 apartmana koji su dekorirani u svijetlim bojama i ukrašeni suvremenim dizajnerskim namještajem. Najveća atrakcija hotela je predsjednički apartman s terasom i pogledom na luku u Saint Tropezu.

U jutarnjim satima u hotelu će se organizirati švedski stol s najraznovrsnijim delicijama. Osim toga, za gastronomske specijalitete pobrinut će se i Le Suffren Café by Georges kojeg vodi poznati kuhar, dobitnik Michelinovih zvjezdica Georges Blanc. Provedite romantičnu večer uz čašu vina ili koktel u Atrium Baru ili u lounge zoni na krovu hotela.

hoteldeparis

Spa centar My Blend by Clarins sa saunom, hamammom, salonom za manikuru i fitness centar opremljeni su najnovijim tehničkim standardima, a dvorana Kinesis and Technogym dostupan je u bilo koje doba dana. Ovdje gosti Hotela de Paris mogu provesti korisno vrijeme i pobrinuti se za svoje zdravlje.

Samo desetak minuta od hotela nalaze se poznate plaže, a nekoliko minuta hoda i najpoznatije znamenitosti Saint Tropeza. Ukoliko volite aktivni odmor, možete uživati u jedrenju, kao i u igranju vaterpola ili tenisa.

hoteldeparis

hoteldeparis

hoteldeparis

hoteldeparis

hoteldeparis

Tekst:

Leave a comment

više