Traži

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu

Savršenstvo odmora u srcu Provanse


Polja lavande, grmovi ruža, aromatični ružmarin - sve nabrojano savršeno karakterizira francusku pokrajinu Provansu, u kojoj se nalazi unikatni hotel La Bastide de Marie. Vlasnici su dvoje nadarenih hotelijera - Jacqueline i Jean-Luc Sibuhet, par koji istinski razumije značenje riječi "udobnost".

Povijest stvaranja hotelskog imena povezana je sa željom Jacqueline Sibuhet da stvori nešto u potpunosti novo, što ne bi izgledalo poput ostalih hotela u okolici. Kada je s mužem bila u posjeti prijateljima u susjednom mjestu, shvatili su kako je ovo prava regija za njih. Jean-Luc se odlučio baviti vinogradima, a Jacqueline je zadužena za stvaranje domaće atmosfere u hotelu unutar kojeg se nalazi samo 14 soba. Sve su luksuzne i unikatnog dizajna, a kategorizirane su u grupe: Classic room, Bastid room, The Roulotte, Marie suite i Villa Grenache.

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 1)

U kategoriju Classic room pripadaju dva tipa sobe: Miel Oranger i Jaune Mimosa, od kojih je svaka površine 25 četvornih metara. Pogled na unutarnje dvorište iz soba, natkrivena terasa i kraljevski krevet, oduzimaju dah.

U kategoriji Bastid room nalazi se 6 soba. U jednoj od njih, Mauve d'Aster, nalaze se dekorativni predmeti Philippea Starcka, a do spavaonice na katu vodi chic starinsko stepenište. Soba ima i privatni vrt. Iz svake sobe se pruža prekrasan pogled na zalazak sunca nad vinogradima.

Marie suite - u njoj se nalazi 6 soba skuplje cjenovne kategorije. Sobe su veće i luksuznije, dekorirane starinskim kaminima, antiknim vazama i krevetima, s ciljem dobivanja shabby chic okružja. Sve sobe se nalaze na nivou vrta i imaju terasu s pogledom na vinograde. Među sobama se nalazi i jedna s direktnim izlazom na bazen.

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 2)

Vlasnici točno znaju što treba njihovim gostima kako bi uživali u savršenstvu i ugodnoj domaćoj atmosferi. Pored kuće se nalazi vrt u kojem kuhar pronalazi inspiraciju za svoja jela, te navečer časti goste maslinama, domaćim kruhom i sirom. Jean-Luc u kombinaciju pridodaje čašu rosé vina. U cijenu soba je uključeno sve, osim obroka. U jelovnik hotela uključene su isključivo sezonske i lokalne namirnice koje se nabavljaju na mjesnoj tržnici.

Tempo života u ovom prekrasnom hotelu usporava, a duša i tijelo se istinski mogu odmoriti. Lounge, bazeni, ležaljke, i sve to upakirano s pravom toskanskom atmosferom, pružiti će vam doživljaj kakvom se niste mogli ni nadati!

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 3)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 4)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 5)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 6)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 7)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 8)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 9)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 10)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 11)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 12)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 13)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 14)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 15)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 16)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 17)

Hotel La Bastide de Marie u čarobnom Ménerbesu (фото 18)

Napišite komentar

više