Search

Najraskošniji penthouse u Londonu

Najraskošniji penthouse u Londonu

The Royal Penthouse u hotelu Corinthia


Hotel Corinthia u Londonu, suvremeni je dvorac u centru grada. Otvoren je 2011. godine i poznat po velikom izboru luksuznih apartmana i penthousea dizajniranih s mnogo elegancije. Klasična britanska estetika i bogato naslijeđe same zgrade idealno se stapaju u ovom hotelu, koji se nalazi u neposrednoj blizini svih važnijih znamenitosti Londona.

Hotel koji već ima svih 5 zvjezdica nastavlja postavljati rekorde. Najveći penthouse u hotelu, najveći je i u cijelom gradu, ali ne samo najveći nego i najbolji i najraskošniji. S terase se pruža nezaboravan pogled na Temzu i cijeli grad, uključujući i prestižne četvrti Knightsbridge i Belgravia, crkvu sv. Pavla, London Eye te nebodere Canary Wharf.

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 1)

Dvoetažni prostor apartmana podijeljen je mramornim zavinutim stubištem koje vodi na gornji kat. U njemu se nalazi soba s kaminom, spavaća soba s vlastitom kupaonicom i garderobom, lounge soba, blagovaonica, kuhinja, gostinjska soba, soba za wellness, terasa s udobnim naslonjačima i još jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom. Obje kupaonice dizajnirane su u mramoru, dok kupaonica glavne spavaće sobe ima i kamin.

Penthouse ima vlastiti lift koji goste direktno vodi u apartman. Predvorje je kružno, te tako prati dizajn stubišta. Sve je izrađeno u mramoru, a zidovi su obloženi zrcalima. Podovi u sobama su napravljeni od hrastovog drveta preko kojeg su položeni mekani tepisi. Zahvaljujući decentnim detaljima u vidu cvjetnih detalja, monokromatske palete boja i prekrasne posteljine, penthouse odiše domaćom atmosferom i komforom.

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 2)

Zahvaljujući panoramnim prozorima, u prostoriji ima mnogo prirodnog svjetla koje pada na poseban ručno izrađen namještaj. Fotelje u spavaćoj sobi prekrivene su baršunom, a uzglavlje kreveta kožom. Posebna pozornost posvećena je drvetu - gotovo sav namještaj u apartmanu izrađen je od punog prirodnog drveta. A svi ljubitelji vina mogu odahnuti, jer se u penthouseu skriva i posebno izrađen drevni kabinet u kojem se idealno mogu čuvati vina te se onda ispijati na terasi uz zalazak sunca.

U prostorijama obratite pozornost za grandiozne lustere i strop u blagovaonici obložen zlatnim listićima. Televizijski ekrani napravljeni su po narudžbi i izgledaju poput zrcala, dok su kreveti napravljeni po standardima udobnosti kraljevske obitelji. 

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 3)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 4)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 5)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 6)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 7)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 8)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 9)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 10)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 11)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 12)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 13)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 14)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 15)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 16)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 17)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 18)

Najraskošniji penthouse u Londonu (фото 19)

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više