Search

Maksimalno uživanje u hotelu Six Senses Spas

Maksimalno uživanje u hotelu Six Senses Spas

Po prvi puta otvoren u Bangkoku

Tekst: BURO.


Hotelska grupa Six Senses Hotels Resorts Spas nije poznata samo po svojim hotelima na Maldivima, u Vijetnamu, na Tajlandu i drugim egzotičnim lokacijama, nego i po visokom standardu svojih spa centara. Slavni su zbog svoje vrhunske usluge, nudeći gostima savršene uvjete za potpuni odmor i opuštanje uz brigu za tijelo i duh. U samom srcu Bangkoka odnedavno caruje atmosfera spokoja i mira.

Spa centar je dizajniran u tipično azijatskom stilu - mnogo drveta i antikvarnih materijala. Poneki komad namještaja prekriven je svilenim materijalom, a pletene košare izrađene su od bambusa. Cijeli prostor je ispunjen zelenim biljkama kako bi se što bolje prenijela atmosfera prirode i opuštenosti.

Maksimalno uživanje u hotelu Six Senses Spas (фото 1)

Centar je podijeljen na 4 odvojene sobe za tretmane, sobe za manikuru, pedikuru i odmor, kabinet za konzultacije i fitness centar. Unutra također možete uživati i u sauni te parnoj kupelji. Programi salona uključuju tipično azijske procedure brige za lice, masaže, scrubs i tonirajuće tretmane. Brend Biologique Recherche specijalno je za salon razradio terapije za lice koje osvježavaju, toniraju, regeneriraju i rješavaju tijelo stresa. Druge metode uključuju masaže glave, kičme, ramena, ruku i nogu.

Suradnja sa svjetskim specijalistima u području liječenja, profesionalcima Six Senses Spas daje mogućnost objedinjavanja visokih tehnologija i novih metoda rada s tradicijom.

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više